人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價附答案_第1頁
人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價附答案_第2頁
人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價附答案_第3頁
人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價附答案_第4頁
人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價附答案_第5頁
已閱讀5頁,還剩14頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)

文檔簡介

1、一、聽句子,選擇最佳答語。一、聽句子,選擇最佳答語。A. No problem.C. Sorry, I dont know.A. For two days.C. In two days.A. Tm bored.C. Thats right.A. The same to you.C. Sorry to hear that.A. Thanks a lot.C. Sure, rd love to.人教版八年級英語上冊期末綜合素質(zhì)評價限時:120分鐘滿分:120分聽力部分(共20分)每個句子讀一遍。(每小題1分,共5分)B. No, they dont.B. Once every two days.B

2、. Thats OK.B. Have a good time!B. No, I cant.二、聽短對話,選擇正確答案。每段對話讀兩遍。(每小題1分,共5分)What does Jimmy plan to do on Sunday?A. Fly a kite.B. Play football.C. Go swimming.When will the talent show start?A. At 8 p. m.B. At 8: 15 p. m.C. At 8: 30 p. m.Why did the boy go to bed late?A. He had a cold.B. He watche

3、d TV too late.C. He had a lot of homework to do.Where are they going this afternoon?A. To the cinema.B. To the restaurant.C. To the zoo.Where are they probably talking?is a work painted by Vincent van Goghwas studied by three French artists over 15, 000 timesWhich of the following is TRUE according

4、to the passage?AI makes our lives harder and worse.This new kind of driverless bus also needs a driver to control it.Xiaobing is a 17-year-old girl.The AI anchor can work 24 hours a day and doesnt make any mistakes.We can probably read the passage in.A. a storybookB. a notice(通知)C. a newspaperD. a n

5、ovel(小說)八、詞匯運用(每小題I分,共10分)A)根據(jù)句意及漢語提示完成單詞We often(慶祝)the festival with our friends or family.We plan to buy a new machine to(打Efl) photos.If you want to finish the work well, the first(步9聚)is very important.Robots can watch trafEc(交通)when it is(簡單的).You wont get good grades(除三日)you work hard.B)用括號內(nèi)所

6、給單詞的正確形式填空。Susan felt really(surprise) at the surprising news.1 miss my parents very much. Tm looking forward to(see) them again.Kim invites me(spend) my summer vacation with him in Tibet.All the students are busy making (prepare) for the school music concert.(take) a trip to Shanghai the day after

7、tomorrow.九 補全對話(每小題2分,共10分)根據(jù)對話內(nèi)容,在空白處填入合適的句子,使對話完整。Lucy, are you going to the school party tomorrow night?B: 71A:72?I think ril go with Mary and Jenny.If you go there, youll have a good time.I think so.A: 73?We are going to take the bus.A:B: Really? Why?A: There is a new rule. You cant wear jeans a

8、t the school party. B: B: Really? Why?A: There is a new rule. You cant wear jeans at the school party.B: I know. Then I have to wear my blue blouse and black pants.I think I will wear my new jeans.要求:.語句通順,符合邏輯,可適當(dāng)發(fā)揮。.不少于80詞。開頭已給出,不計入總詞數(shù)。Dream JobDo you know what I want to be when I grow up?期末綜合素質(zhì)評價

9、聽力部分聽力答案:一、1-5: ABCBC二、6-10: ABBAB三、11-15: BCACB四、16. beautiful 17. comfortable 18. biggest 19. popular 20. latest聽力材料:一、1. Tom, can you drive me to the train station?How often do I take the medicine?China is one of the oldest civilizations in the world.4.1 am going to London on vacation.5. Can you

10、come to my party on Saturday afternoon?二、6. W: What do you plan to do on Sunday, Jimmy?M: I plan to fly a kite with my brother in the park.W: Can I watch the talent show at 8 : 15 tonight, Dad?M: Yes, but you must finish your homework first.W: Why are you looking so tired?M: The TV play was so inter

11、esting. I didnt go to bed till 3 : 00 a. m.W: Im going to watch a movie this afternoon. Would you like to join me?M: Sure, Td love to.M: Mom, look at these watermelons. They are very fresh.W: Yes, lets buy some.三、Text 1W: I think there will be more cars in our city.M: I dont agree. There will be few

12、er cars.W: Why?M: Because more people will take the subway to work.W: Will the city be cleaner?M: Yes, it will.Text 2M: Nice to meet you. Tm Jacks father, Henry White.W: Nice to meet you, too. Tm Lilys mother, Mary Smith. Lily often talks about Jack. They are in the same class.M: Yes. Thaf s right.

13、So Mrs. Smith, what do you do for work?W: Vm a doctor.M: Oh, where do you work?W: In New York University Hospital. Then what do you do?M: Im a teacher. I teach English at a high school in New Jersey.W: Thats great.M: Oh, its half past nine. The class show is going to start.W: Good. We can watch the

14、show soon.四、TextWhat do young people think about the best places in our city? Last weekend, we did a survey and here are the results of what we have learned.Most of the high schools are good, and No. 10 High School is the best in our city. It has the best teachers and its the most beautiful. Peoples

15、 Hospital is the best of all. It has the most comfortable beds and the friendliest service. Movie City is the best movie theater. It has the biggest screens. The best clothes store in our city is Funky Fashion. It has the best quality and its the most popular. As fbr the radio station, most young pe

16、ople think 109. 7 FM is the best radio station. It always plays the latest news and the most popular music. 筆試部分五 21. B提示:考查形容詞辨析。句意為“我五分鐘前吃了一大碗面條?,F(xiàn)在我 不餓。tired勞累的;hungry饑餓的;cold寒冷的;busy忙碌的。根據(jù)句 意及否定詞not可知選B。A提示:考查連詞辨析。句意為“如果你想提高你的英語口語,你需要每天練 習(xí)說英語if如果;although盡管;unless除非;until直至U。根據(jù)“You need to practi

17、ce speaking English every day” 以及“you hope to improve your spoken English”可知,此處用if引導(dǎo)條件狀語從句。故選A。B提示:考查形容詞比較級。句意為“慢跑比許多運動都便宜只需要一些 舒適的運動服和好的跑鞋就能開始。cheap形容詞原級;cheaper形容詞比 較級;cheapest形容詞最高級;the cheapest形容詞最高級。根據(jù)空后than可 知,空處應(yīng)用比較級。故選B。D提示:考查連詞辨析。句意為“直到我親自綜合素質(zhì)評價這個小男孩,我才 相信這個小男孩能讀五千個單詞”。after在之后;when當(dāng)時;if如果;

18、until直到。根據(jù)語境可知,此處用not. until表示“直到才”。故選D。B提示:考查時態(tài)。句意為“我們的兒子打算從學(xué)校畢業(yè)后學(xué)習(xí)醫(yī)學(xué)”。句中 when引導(dǎo)的是時間狀語從句,從句中用一般現(xiàn)在時,主句用一般將來時。從 句中的主語he是第三人稱單數(shù),故謂語動詞加-s,選B。C提示:用短語辨析法。句意為“必要時就打開一盞燈。你會給自己和他人帶 來光明。try on試穿;get on上車;turn on打開;put on穿上??蘸笫莂 light, 所以應(yīng)該是打開燈。結(jié)合語境可知選C。27. D 28. CB提示:句意為“史密斯先生在我們學(xué)校數(shù)學(xué)教得最好。是的,他有 超過十年的教學(xué)經(jīng)驗tempe

19、rature溫度;experience經(jīng)驗;difference不同; discussion討論。根據(jù)句意,可知A、C、D三項都與句意不符。故選B。B提示:句意為我能問你一個問題嗎?只有一個。當(dāng)然,什么都 行“。something某事;anything任何事;someone某人;anyone任何人。根據(jù) “Can I ask you one question? And only one.”可知,此處回答說任何事都可以。 故選B。六、【主旨大意】這篇短文主要講述了作者的父親是一個極其樂觀的人,是父 親鼓勵了作者要相信自己,樂觀地面對困難。D提示:考查動詞辨析。句意為“他是如此積極樂觀,以至于我不

20、記得聽到他 說過與絕望有關(guān)的詞”! mind介意;keep保持;like喜歡;remember記 得。根據(jù)hearing a single word from him which is related to hopelessness”可知 是說不記得聽到父親說過與絕望有關(guān)的詞。故選D。B提示:考查形容詞辨析。句意為“不像大多數(shù)爸爸媽媽,我爸爸從來不說讓 我難過的話。good好的;bad難過的;rich富有的;poor貧窮的。根據(jù)“He is always there to give me encouragement and help.”可知父親從未說過讓作者感 到難過的話。故選B。B提示:考查

21、名詞辨析。句意為“如果我遇到麻煩,他經(jīng)常叫我打開他給我買 的書”。fear 害怕;trouble 麻煩;surprise 驚奇;danger 危險。根據(jù)that can help me with the problems Im facing”可知這里指的是遇到麻煩或陷入困境, be in trouble陷入困境。故選B。C提示:考查名詞辨析。句意為“然后他讓我讀那些能幫助我解決所面臨的問 題的故事”。出le題目;order訂單;story故事;question問題。根據(jù)上文,父 親經(jīng)常叫作者打開給他買的書,可知讀的是故事。故選C。A提示:考查名詞辨析。句意為“之后,我們一起討論。discuss

22、ion討論; practice 練習(xí);meeting 會議;review 評論。根據(jù)Then he asks me to read the that can help me with the problems Vm facing.”可知這里指的是閱讀故事 之后的相互討論。故選A。D提示:考查形容詞辨析。句意為“雖然我不總是一個好孩子,但我爸爸從不 對我大喊大叫或生氣”。happy高興的;tired疲勞的;excited興奮的;angry 生氣的。根據(jù)“my dad never shouts”可知父親也不會生氣。故選D。C提示:考查動詞短語辨析。句意為“我知道他在等待那一天。think abou

23、t考 慮;worry about 擔(dān)心;wait for 等待;look for 尋找。根據(jù)a day when I up and understand things in my life”可知父親等待的是作者長大懂事的那一 天。故選C。D提示:考查動詞短語辨析。句意為“當(dāng)我長大,明白我生命中的一切的那一 天give up 放棄;look up 查找;get up 起床;grow up 長大。根據(jù)a day when I up and understand things in my life”可知能明白生命中的一切是在長大后。故選D。C提示:考查名詞辨析。句意為“我明白他如此樂觀的原因是他相信

24、自己”。 plan計劃;life生活;reason原因;trip旅行。根據(jù)下文“why he is so positive”(他為什么如此樂觀),可知作者明白父親樂觀的原因。故選C。B提示:考查動詞辨析。句意為“他相信,無論發(fā)生什么,都是可控的。move 移動;h叩pen發(fā)生;appear出現(xiàn);start開始。根據(jù)語境,這里指的是不管發(fā)生 什么事,一切都在掌控之中。故選B。七、A【主旨大意】本文是一篇記敘文。文章主要介紹了簡在英語老師的鼓勵 下,通過10年的努力奮斗終于實現(xiàn)了自己成為飛行員的夢想。她的經(jīng)歷告訴 我們:有夢想就要堅持,并努力為之奮斗。C提示:細節(jié)理解題。由文章第二段第二句She

25、wrote about her dream of becoming an airline pilot.”可知簡的夢想是成為一名飛行員。故選C。A提示:細節(jié)理解題。由文章第二段最后一句The teacher told her this was a fairy tale(童話),and it wasrft a job for a woman.“可知老師認為簡的夢想是 “童話故事”,且女人不適合當(dāng)飛行員。故選A。C提示:細節(jié)理解題。由文章第四段第二句It took her 10 years of hard work.” 可知經(jīng)過10年的努力,簡成為一名了飛行員。故選C。A提示:細節(jié)理解題。由文章第三

26、段中的“If you dont go after (追求)your dreams after you leave school, no one will do it for you.”可知有了夢想如果不 去追求,沒有人會為你去追求。Slaton老師的意思是告訴學(xué)生們有了夢想一 定要去追求。故選A。B提示:主旨大意題。從簡成功的經(jīng)歷來看,人們有了夢想之后,一定要努力 奮斗來實現(xiàn)它。故選B。B【主旨大意】本文講述我們未來的生活的樣子:當(dāng)你餓了,廚房機器人會準(zhǔn)備 健康的食物;可以在家辦公;有一個特別的信息屏幕,屏幕可以接收任何信 息。B提示:段落大意題。第二段講述“你餓了去廚房,給廚房機器人下命令,

27、機 器人會為你做飯,然后把它帶給你”,由此可知第二段是關(guān)于廚房機器人的。 故選B。B 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)第三段中“In the kitchen you will find a special food machine. The food machine will tell you what your body needs”可知,種特殊 的食物機器會告訴你你的身體需要什么。故選B。C 提示:詞義猜測題。根據(jù)第五段中“You will have a special information screen. You can get any information on the screen”可知t

28、特殊的信息屏幕可以獲取任何信息。故此處receive指“接收,。故選C。B提示:細節(jié)理解題。根據(jù)第五段中“Your friends face will appear on the screen”可知,朋友的臉將出現(xiàn)在屏幕上。故選B。A提示:最佳標(biāo)題題。本文講述我們未來的生活的樣子:當(dāng)你餓了,廚房機器 人會為你準(zhǔn)備健康的食物;可以在家辦公;有一個特別的信息屏幕,屏幕可 以接收任何信息。故選A。C【主旨大意】本文主要介紹了冰淇淋的歷史。C 提示:細節(jié)理解題。earliest ice was eaten in China many years ago. People put fruit juice

29、into ice. Later, this idea spread to Italy.”可知很多年前,在 中國和意大利把冰和果汁放在一起吃。故選C。D 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)“Around 1660, coffee shops serving ice cream were very popular in Paris. Most of the coffee shops were owned by Italians. The first successful one was opened by a man from Italy named Francesco Procopio.可 知Frances

30、co Procopio成功地在巴黎開辦了第一家提供冰淇淋的咖啡店。故 選D。D 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)“Dolly Madison, the wife of President Madison, was the first one to serve her guests ice cream in the White House.“可知Dolly Madison第一個在白宮為客人提供冰淇淋。故選D。A 提示:推理判斷題。根據(jù)The earliest ice was eaten in China many years ago. People put fruit juice into ice. La

31、ter, this idea spread to Italy.”可知冰淇淋先從中 國傳到意大利。根據(jù)Around 1660, coffee shops serving ice cream were very popular in Paris. Most of the coffee shops were owned by Italians.可知冰淇淋 從意大利傳到法國。根據(jù)Ice cream was probably brought to America in the early 1700s, and it quickly became the favorite of American pres

32、idents.“可知k 淇淋從法國傳到美國。故選A。B 提示:概才舌歸納題。根據(jù)Do you like eating ice cream? Do you know how ice cream spread in the world?”可知本文介紹了冰淇淋的歷史。故選B。DB 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“Here is a new kind of driverless bus called Apolong. It has 14 seats and doesnt need a driver. The bus follows traffic rales.It stops as soon as it

33、sees a stop light.”可知,這是一種新型的叫做Apolong 的 無人駕駛公交車。它有14個座位并且不需要司機。這種公交車遵循交通規(guī) 則。它看到紅燈就停止。故選B。A提示:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“Hi, everyone. Tm Xiaobing, a chatbot(聊天機 器人).I speak like a 17-year-old girl. If you feel lonely, you can talk with me. Im talented in singing, writing poems and telling stories. I want to be you

34、r friend!”大家好。我是小冰,一個聊天機器人,我說話就像一個17歲的女孩那 樣。如果你感到孤獨,你可以跟我說話。我善于唱歌 寫詩和講故事。我想 成為你的朋友!可知,機器人小冰不能和你出去玩。故選A。B 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“This beautiful painting was at auction(拍賣)in 2020. The painting is worth about 3,000,000 yuan! But it is not a work by a famous painter, such as Vincent van Gogh.可知,這幅美麗的畫在2020 年拍 賣

35、。這幅畫價值3000000元左右!但它不是一位著名畫家的作品,如梵高。 故選B。D 提示:細節(jié)理解題。根據(jù)文中“This is the worlds first AI anchor. It looks and speaks just like a real person. It can work 24 hours a day and doesnt make any mistakes?5這是世界上第一個人工智能主持人。它的外表及說起話來就像一 個真人。它可以一天工作24小時,不出任何差錯??芍狣選項符合原文內(nèi) 容。故選D。C提示:文章出處題。文章主要講述了人工智能在我們生活中的應(yīng)用,讓我 們的生

36、活更容易 更好,因此短文屬于科技新聞方面的內(nèi)容,在媒體 雜志 或報紙上能夠讀到。故選C。)1、A) 61. celebrate 62. print 63. step 64. simple 65. unlessB) 66. surprised 67. seeing 68. to spend 69. preparations70. will/ am going to take九、71. Yes, I am 72. Who will you go with 73. How are you going there74. What will you wear to the party 75. If yo

37、u do so, the teacher wont let you in 十、76. playing 77. interests 78. In 79. between 80. quieter 81. talented82.sports 83. To keep 84. invitation 85. orA. In the kitchen.B. At the supermarket.A. In the kitchen.B. At the supermarket.C. In the living room.三 聽長對話,選擇正確答案。每段對話讀兩遍。(每小題1分,共5分) 聽第一段對話,回答1112

38、小題。What does the boy think of the citys future?There will be more cars.There will be fewer cars.C. It will be dirtier.How will more people go to work in the future?A. By bike.B. By car.聽第二段對話,回答1315A. By bike.B. By car.聽第二段對話,回答1315小題。What is Lilys mothers job?A. A doctor.B. A pianist.What does Jack

39、s father teach?A. Chinese.B. Music.C. By subway.C. An artist.C. English.Where may Jacks father and Lilys mother be now?A. In the park.B. In the school hall.A. In the park.B. In the school hall.C. In the museum.四、聽短文,完成表格。每空僅填一詞。短文讀兩遍(每小題1分,共5分)The best places in our cityNameComment(評論)No. 10 High Sc

40、hoolIt has the best teachers and its the most16.Peoples HospitalIt has the most17 beds and the friendliest service.Movie CityIt has the18 screens.Funky FashionIt has the best quality and its the most19.109. 7 FMIt always plays the20 news.筆試部分(共10。分)五 單項選擇(每小題1分,共10分)21.1 ate a big bowl of noodles fi

41、ve minutes ago. Now, Im not卜一、范文:Dream JobDo you know what I want to be when I grow up? I want to be a tour guide. Im outgoing and I like traveling. Another reason is that I want to learn more about different countries and different people. So I think working as a tour guide will be a perfect job fo

42、r me.To make my dream come true, Im going to study more foreign languages. And I will go to university to learn how to be a Jour guide. I believe that I can be an excellent tour guide in the future!點評:這篇作文內(nèi)容完整,語言豐富,時態(tài)準(zhǔn)確。這篇短文首先表明自己的 理想職業(yè),然后列舉了兩條理由說明為什么這是自己的理想職業(yè),之后寫出自己 打算怎么做,最后用“I believe that I can b

43、e an excellent tour guide in the future!結(jié) 尾,與開頭呼應(yīng)。添彩點:短語:want to be, working as a tour guide, To make my dream come true, how to be a tour guide, in the future; 復(fù)合句:Another reason is that I want to learn more about different countries and different people. I believe that I can be an excellent tour g

44、uide in the future!A. tiredB. hungryC. coldD. busyYou need to practice speaking English every day you hope to improveyour spoken English.A. ifB. althoughC. unlessD. untilJogging is than many sportsto start, just get some comfortable sportsclothes and good running shoes.A. cheapB. cheaperC. cheapestD

45、. the cheapestwont believe that the little boy can read five thousand words I testhim myself.A. afterB. whenC. ifD. untilOur son is going to study medicine when he school.A. leaveB. leavesC. is leavingD. lefta light when necessary. You will bring light to other people and yourself.A. Try onB. Get on

46、C. Turn onD. Put onHow are you going to spend your free time? Why not a hobby, likeskating?A. turn upB. put upC. make upD. take upThe we do for other people, the we will be.A. much; happierB. more; happyC. more; happierD. most; happiestMr. Smith teaches math best in our school.一Yes, he has more than

47、 ten years of teaching.A. temperatureB. experienceC. differenceD. discussion一Can I ask you one question? And only one.一Sure.A. Something B. AnythingC. SomeoneD. Anyone六、完形填空(每小題L 5分,共15分)The most positive(樂觀的)person I have ever seen is my dad! He is so positive that I do not 31 hearing a single word

48、 from him which is related(相關(guān)的)to hopelessness!Unlike most moms and dads, my dad never says things that make me feel 32 He is always there to give me encouragement and help. When I do wrong things, he always tells me what9s right in a positive way. For example, if I am in33, he often tells me to ope

49、n the books he bought me. Then he asks me to read the 34 that can help me with the problems Im facing. After that, wehave a 35 together.Although Im not always a good kid, my dad never shouts or gets 36with me. I know that hes 37 a day a day when I 38 up and understand things in my life.I can see the

50、 39 why he is so positive is that he believes in himself. Andhe believes that whatever 40, it is under control. So be positive!A. mindB. keepA. goodB. badA. fearB. troubleA. titlesB. ordersA. discussionB. practiceA. happyB. tiredA. thinking aboutC. waiting forA. giveB. lookA. planB. lifeA. moveshapp

51、enslikeC. richC. surpriseC. storiesC. meetingC. excitedworrying aboutA. mindB. keepA. goodB. badA. fearB. troubleA. titlesB. ordersA. discussionB. practiceA. happyB. tiredA. thinking aboutC. waiting forA. giveB. lookA. planB. lifeA. moveshappenslikeC. richC. surpriseC. storiesC. meetingC. excitedwor

52、rying aboutD. looking forgetC.reasonC. appearsrememberD. poorD. dangerD. questionsD. reviewD. angryD. growD. tripD. startsIn 1959, when Jean Harper was in the third grade, her teacher asked the class to write a report on what they wanted to be when they grew up.Jeans father was a crop duster(農(nóng)作物噴粉作業(yè)

53、)pilot on a farm, so Jean was very interested in planes and flying. She wrote about her dream of becoming an airline pilot. Her paper came back with an F on it. The teacher told her this was a fairy tale(童話)”,and it wasnt a job for a woman.Jean experienced years of hurt and fear because of this disc

54、ouragement until she met her English teacher Mrs. Dorothy Slaton in senior high school. Mrs. Slaton said to Jeans class, “You have the abilities and talents. If you dont go after (追求)your dreams after you leave school, no one will do it for you. Jean felt a rush of her old enthusiasm(熱I青),and with e

55、xcitement, she told Mrs. Slaton all about her old dream. The teacher said, Then do it!”So Jean did. It took her 10 years of hard work. In 1978, she became one of the first three women pilot trainers ever accepted by United Airlines and one of only 5() women airline pilots in the country at the time.

56、 Some years later, Jean Harper became a Boeing 737 captain(機長)for United Airlines.When Jean was young, her dream was.A. to be a crop duster pilotB. to fix planesC. to be an airline pilotD. to be a teacherJeans paper came back with an F because.her teacher told her it was a “fairy tale”her teacher th

57、ought it was a job for a womanher teacher believed in herher teacher didnt like herJean spent years in becoming an airline pilot.A. fifteenB. thirteenC. tenD. eightWhat did Mrs. Slaton mean when she talked to the class?Everyone should go after his or her dream.Everyone should have a dream after they

58、 leave school.Everyone should help people to have dreams.Everyone shouldnt have their own dreams.What can we learn from this story?A woman cannot be a pilot.If you have a dream, work hard for it.Jeans dream didnt come true at last.Teachers shouldnt encourage their students to have dreams.BDo you wan

59、t to know what our life will be like in the future? Lets have a look. You may get a surprise.You will go to the kitchen when you are hungry. You will give orders to the kitchen robot. The robot will cook the food for you in a few minutes. Then it will bring it to you.In the kitchen you will find a s

60、pecial food machine. The food machine will tell you what your body needs. It will help you eat healthily. The food machine will be connected with(連才妾)the kitchen robot. The robot can get messages from the food machine.After having a meal, you can go to your home office. You will work at home and you

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論