[語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)三級(jí)(B)模擬660_第1頁(yè)
[語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)三級(jí)(B)模擬660_第2頁(yè)
[語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)三級(jí)(B)模擬660_第3頁(yè)
[語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)三級(jí)(B)模擬660_第4頁(yè)
[語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全]大學(xué)三級(jí)(B)模擬660_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩32頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、書(shū)山有路勤為徑,學(xué)海無(wú)涯苦作舟。祝愿天下莘莘學(xué)子:學(xué)業(yè)有成,金榜題名!語(yǔ)言類考試復(fù)習(xí)資料大全大學(xué)三級(jí)(B)模擬660大學(xué)三級(jí)(B)模擬660Part Listening ComprehensionDirections: This part is to test your listening ability. It consists of 4 sections.Section ADirections: This section is to test your ability to give proper responses. There are 7 recorded questions in i

2、t. After each question, there is a pause. The questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line t

3、hrough the center. (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.Its going to be cloudy.B.It rained hard.C.No problem.D.It is very beautiful.答案:A聽(tīng)力原文 M: Jack, what does the weather forecast say? 考點(diǎn) 對(duì)天氣狀況的詢問(wèn)解析 問(wèn)題問(wèn)的是天氣預(yù)報(bào)的情況。B項(xiàng)“雨下得大”說(shuō)的是過(guò)去的天氣狀況,不符合題意;C項(xiàng)“沒(méi)問(wèn)題”用于同意別人的請(qǐng)求;D項(xiàng)“它很美麗”用于稱贊某物。A項(xiàng)“將是多云天氣”描述了天氣狀況,與問(wèn)題相符,故選A。2.A.Go abroad.

4、B.By plane.C.Next month.D.The manager.答案:C聽(tīng)力原文 W: At what time can we work out a deal? 考點(diǎn) 特殊疑問(wèn)句的回答解析 問(wèn)題問(wèn)的是什么時(shí)候才能達(dá)成協(xié)議。對(duì)于此類問(wèn)題的回答,給出相對(duì)應(yīng)的時(shí)間即可;如不知道或不確定如何回答,則用Im not sure。由此可見(jiàn),C項(xiàng)“下個(gè)月”符合題意,故選C。3.A.No, thanks.B.Of course not.C.Fine, thanks.D.Yes. Its very kind of you.答案:D聽(tīng)力原文 M: May I have the pleasure of i

5、nviting you to our party next Saturday? 考點(diǎn) 如何回答別人的邀請(qǐng)解析 問(wèn)題問(wèn)的是下周六,可以邀請(qǐng)你去我們的派對(duì)嗎?接受邀請(qǐng)時(shí)一般先表明自己很樂(lè)意,然后再表示感謝,如Id love to, thanks;拒絕邀請(qǐng)時(shí),需先表示歉意,然后再補(bǔ)充原因,或者先說(shuō)Id love to表明自己很想去,然后用but簡(jiǎn)述拒絕邀請(qǐng)的理由。A項(xiàng)“不,非常感謝”用于拒絕別人的幫助;B項(xiàng)“當(dāng)然不”強(qiáng)調(diào)不同意,不能用于回答別人的邀請(qǐng);C項(xiàng)“我很好”可用于回答對(duì)自己近況的詢問(wèn)。D項(xiàng)“是的,你太好了”表明說(shuō)話者非常樂(lè)意接受邀請(qǐng),故選D。4.A.I watched the movie.B

6、.Im thinking about the movie.C.The movie is on.D.It couldnt be better.答案:D聽(tīng)力原文 M: Hi, Bob. What do you think of the movie we saw last Saturday? 考點(diǎn) 對(duì)某件事看法解析 問(wèn)題問(wèn)的是對(duì)上周六看過(guò)的電影的看法。A項(xiàng)I watched the movie(我看過(guò)了這部電影)、B項(xiàng)Im thinking about the movie(我正在想這部電影)和C項(xiàng)The movie is on(這部電影正在上映)都不是對(duì)電影有趣或好看與否的評(píng)價(jià)。D項(xiàng)It could

7、nt be better(再好不過(guò)了)能夠回答此問(wèn)題,故選D。5.A.Take it easy.B.Yes, of course.C.Im OK.D.Youre welcome.答案:B聽(tīng)力原文 M: Would you please pass me the book? 考點(diǎn) 回答別人的請(qǐng)求解析 問(wèn)題問(wèn)的是能把書(shū)遞給我嗎?肯定回答用Certainly, Of course或者No problem等;否定回答一般先說(shuō)sorry,再加上拒絕請(qǐng)求的理由。A項(xiàng)“別著急”用于安慰別人;C項(xiàng)用于回答對(duì)某人近況的詢問(wèn)或某人是否準(zhǔn)備好的提問(wèn);D項(xiàng)“不用謝,別客氣”用于禮貌地回答別人的感謝。B項(xiàng)符合問(wèn)題描述,故

8、選B。 (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 6.A.Yes, please.B.No idea.C.Yes, I can.D.Good luck.答案:A聽(tīng)力原文 W: Can I help you with your luggage? 考點(diǎn) 對(duì)提供幫助的回答解析 題干問(wèn)的是“需要我?guī)湍懔嘈欣顔帷?,?duì)于此類的回答,答復(fù)的內(nèi)容一般為同意或委婉的拒絕。故選A。7.A.On footB.On Sunday.C.By bus.D.In cash.答案:D聽(tīng)力原文 M: How would you like to pay, Sir? 考點(diǎn) 對(duì)詢問(wèn)具體信息的回答解析 題干問(wèn)的是“先生,您用什么方式支

9、付”,對(duì)于此類問(wèn)題的回答,答復(fù)的內(nèi)容要根據(jù)具體問(wèn)題來(lái)回答,只有D項(xiàng)為支付方式,故選D。Section BDirections: This section is to test your ability to understand short dialogues. There are 10 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken two times. When you hear a que

10、stion, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.Right away.B.Surely he is.C.Hes not sure.D.No, he isnt.答案

11、:D聽(tīng)力原文 W: The watch is nice, but expensive. M: Oh, I could never afford that. Q: Is the man going to buy the watch? 2.A.An accountant.B.A receptionist.C.A salesman.D.A scientist.答案:B聽(tīng)力原文 M: Excuse me. When is the earlier flight from Washington to New York? W: There is one at 6.00, and if thats full,

12、 there is another at 7.00. Q: What does the woman most probably do? 3.A.In a supermarket.B.In a hotel.C.At the airport.D.At the bank.答案:B聽(tīng)力原文 M: Do you know what time we have to check out of the room? W: Im not sure. Lets ask the front-desk clerk. Q: Where did this conversation most probably take pl

13、ace? 4.A.In a supermarket.B.In a grocery.C.In the tailors shop.D.In a shoe store.答案:D聽(tīng)力原文 M: Let me measure your foot. OK, try these on. W: They fit perfectly. Q: Where did the conversation most probably take place? 5.A.He has never used a computer.B.He can work better without a computer.C.He is wor

14、king with a computer.D.He needs a computer for his homework.答案:D聽(tīng)力原文 W: Tom, have you finished your homework? M: No, I cant do it without a computer. Q: What does Tom mean? (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 6.A.Strangers.B.Colleagues.C.Interviewer and interviewees.D.Classmates.答案:D聽(tīng)力原文 M: What have you been doin

15、g these past five years? W: How time flies! It has been five years since we graduated from this school. Q: What is the probable relationship between the two speakers? 7.A.$3.00.B.$4.00.C.$7.00.D.$10.00.答案:A聽(tīng)力原文 W: Can you lend me $4.00? M: I had $10.00, but I just spent $7.00. Q: How much money does

16、 the man have? 8.A.She is afraid.B.She has never taken the bus before.C.She is new here.D.She does not want to tell him.答案:C聽(tīng)力原文 M: Excuse me, can you tell me which bus I should take to the Peoples park? W: Im afraid I cant. Ive only been here for several days. Q: Why cant the woman give the man dir

17、ections? 9.A.He was asked to hand in his paper.B.He didnt hand in his paper on time.C.He handed in his paper earlier.D.The teacher liked his paper very much.答案:B聽(tīng)力原文 W: What did our teacher tell you just now? M: He said that I should have handed in my paper earlier. Q: What can be concluded from the

18、 conversation? 10.A.She needs a quiet place.B.She likes moving around.C.She wants a bigger house.D.She likes playing the violin.答案:A聽(tīng)力原文 M: I heard you were moving to a new house next month. W: Yes, my neighbor plays the violin all night long and I cant fall asleep. Q: Why is the woman going to move

19、? Section CDirections: In this section, there are 2 recorded conversations. After each conversation, there are some recorded questions. Both the conversations and questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C a

20、nd D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.In a park.B.At an airport.C.In a railway station.D.On the top of a tall building.答案:B聽(tīng)力原文 W: Now, lets get on board. M: After you. W: Thats

21、 your seat by the window. Youll be able to see the whole city below. M: Oh, thank you. Thats wonderful. W: The plane is about to take off, but shall we have a safe journey? M: Dont worry about it. The weather forecast promises us good flying weather. Where are the two speakers? 解析 本題詢問(wèn)對(duì)話者所在地。根據(jù)他們談?wù)摰?/p>

22、內(nèi)容,可以推斷出他們是在登機(jī),所以答案為選項(xiàng)B。2.A.The man.B.The weather.C.Her seat .D.The safety.答案:D聽(tīng)力原文 What does the woman worry about? 解析 對(duì)話最后,女士問(wèn)他們會(huì)不會(huì)有一個(gè)安全的飛行旅途,因此該女士擔(dān)憂的是安全問(wèn)題,選項(xiàng)D是正確的。 (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名) 1.A.Movie tickets.B.Concert tickets.C.Museum tickets.D.Opera tickets.答案:B聽(tīng)力原文 W: Good morning. Can I help you? M

23、: Yes. Are there any tickets left for the Japanese concert on the 28th, please? W: There are only back seats left. M: Thats OK. Can I have two, please? W: Yes, how would you like to pay for this? M: Cash. Heres 60 pounds. W: Thank you. And here are your tickets. M: Thanks. What kind of ticket is the

24、 man going to buy? 解析 本題考查事實(shí)細(xì)節(jié)。題目問(wèn)男士打算買什么票。男士問(wèn):“請(qǐng)問(wèn)還有28號(hào)的日語(yǔ)音樂(lè)會(huì)的門票嗎?”由concert可知正確答案是B項(xiàng)Concert tickets(音樂(lè)會(huì)票)。 concert意為“音樂(lè)會(huì)”,由此可排除A項(xiàng)Movie tickets(電影票)、C項(xiàng)Museum tickets(博物館門票)和D項(xiàng)Opera tickets(歌劇票)。 2.A.Front seat tickets.B.Back seat tickets.C.Box tickets.D.Standing tickets.答案:B聽(tīng)力原文 What kind of ticket i

25、s available? 解析 本題考查事實(shí)細(xì)節(jié)。題目問(wèn)的是能買到什么樣的票。會(huì)話中女士說(shuō):“只剩后排座位票啦(only back seats left)。”可得出正確答案是B項(xiàng)Back seat tickets(后排座位票)。 A項(xiàng)Front seat tickets(前排座位票)、C項(xiàng)Box tickets(包廂票)和D項(xiàng)Standing tickets(站票)在會(huì)話中均沒(méi)有提到。 3.A.8 pounds.B.16 pounds.C.30 pounds.D.60 pounds.答案:D聽(tīng)力原文 How much does the man pay for the tickets? 解析 本

26、題考查數(shù)字細(xì)節(jié)。題目問(wèn)男士買票付了多少錢。由會(huì)話中男士說(shuō)的“用現(xiàn)金付款,給你60英鎊”可以判斷男士買票付了60英鎊,所以正確答案是D項(xiàng)60 pounds。 數(shù)字題在聽(tīng)力考試中??迹?tīng)音時(shí)遇到數(shù)字要特別留意。B項(xiàng)16 pounds利用近似音設(shè)置干擾,A項(xiàng)8 pounds和C項(xiàng)30 pounds中的數(shù)字在會(huì)話中均未提及。 Section DDirections: In this section you will hear a recorded short passage. The passage is printed in the test paper, but with some words o

27、r phrases missing. The passage will be read three times. During the second reading, you are required to put the missing words or phrases on the Answer Sheet in order of the numbered blanks according to what you hear. The third reading is for you to check your writing.Nowadays, technology is developi

28、ng at a high speed. It has a big influence on almost every aspect of our daily life, 1 , books that we have to read every day. Besides books in the traditional sense, we have e-books now. And ever since they were invented, e-books have become very popular among students. Some students are very much

29、2 e-books. They can read textbooks, novels and other kinds of articles with an e-book. Hence, many students say e-books may replace paper books one day. However, 3 tell us that this saying has 4 many students. E-books do have many advantages, but they also have disadvantages. They may do harm to our

30、 health. More students may become short-sighted. 5 , we should take action to solve this problem soon. (如需獲取本MP3聽(tīng)力錄音請(qǐng)搜索標(biāo)題名)1.答案: for example聽(tīng)力原文 Nowadays, technology is developing at a high speed. It has a big influence on almost every aspect of our daily life, for example, books that we have to rea

31、d every day. Besides books in the traditional sense, we have e-books now. And ever since they were invented, e-books have become very popular among students. Some students are very much dependent on e-books. They can read textbooks, novels and other kinds of articles with an e-book. Hence, many stud

32、ents say e-books may replace paper books one day. However, experts tell us that this saying has misled many students. E-books do have many advantages, but they also have disadvantages. They may do harm to our health. More students may become short-sighted. Therefore, we should take action to solve t

33、his problem soon. 2.答案: dependent on3.答案: experts4.答案: misled5.答案: ThereforePart Vocabulary 答案:D問(wèn)題:2. They _ all their children to be high achievers.A.hopedB.waited forC.expectedD.imagined答案:C解析 考查動(dòng)詞詞義辨析。expect意為“期望,盼望”,表示認(rèn)為有很大的客觀可能性;wait for.to do sth.意為“等待,等待做”,強(qiáng)調(diào)“等”這一動(dòng)作本身;expect表示“期待”,wait for表示“

34、等待”,詞義完全不同。注意hope后不能接sb. to do sth.。imagine后面不可以接sb. to do sth. 的結(jié)構(gòu)。本句意為:“他們期望自己所有的孩子都大有作為?!眴?wèn)題:3. We regard customer complaints as an opportunity to _ our service.A.bringB.receiveC.improveD.obtain答案:C考點(diǎn) 動(dòng)詞辨析解析 根據(jù)句意,顧客會(huì)對(duì)產(chǎn)品或服務(wù)進(jìn)行投訴,而正確對(duì)待顧客投訴的做法,就是針對(duì)問(wèn)題進(jìn)行有效改進(jìn)、完善。improve表示“改進(jìn),改善”。故選C。 bring“帶來(lái)”,receive“接收

35、”,obtain“獲得,獲取”。 問(wèn)題:4. Hes not very good at getting his ideas _.A.downB.roundC.acrossD.into答案:C解析 本題考查副詞的意思。本句意為:“他不太善于清楚地表達(dá)自己的思想。”問(wèn)題:5. I found _ hard to concentrate.A.thisB.thatC.itD.what答案:C解析 我發(fā)覺(jué)很難集中精神。 考查it充當(dāng)形式賓語(yǔ)的用法。found的真正賓語(yǔ)是不定式結(jié)構(gòu)to concentrate,空格后的hard是賓語(yǔ)補(bǔ)足語(yǔ),故需要用it充當(dāng)形式賓語(yǔ)。 it的用法主要有三點(diǎn):(1)常用做沒(méi)有

36、具體意義的主語(yǔ),出現(xiàn)在表示氣候、天氣、溫度、時(shí)間、地點(diǎn)、距離等意義的句子中。(2)充當(dāng)形式主語(yǔ)或賓語(yǔ),其后的真正主語(yǔ)或賓語(yǔ)通常是不定式結(jié)構(gòu)、-ing分詞或名詞性從句,如:He made it clear that he didnt want to speak to me. (他清楚地表示不愿意跟我講話。)(3)用在強(qiáng)調(diào)句中,結(jié)構(gòu)為“It is/was+被強(qiáng)調(diào)成分+that/who.”。 問(wèn)題:6. The woman in the office _ not to have made too much noise.A.oughtB.needC.mustD.dare答案:A解析 這位女士不應(yīng)該在辦

37、公室里這么吵鬧。 考查情態(tài)動(dòng)詞的用法。ought to作情態(tài)動(dòng)詞時(shí),是不可分割的一個(gè)整體,其否定式是ought not to“不應(yīng)該”。ought not to have done意為“本不應(yīng)該干,實(shí)際卻干了”。因此A項(xiàng)ought是正確答案。 B項(xiàng)need后跟not時(shí),用作情態(tài)動(dòng)詞,不需要to,need not,后面直接加動(dòng)詞原形;C項(xiàng)must之后不能跟to,must not表示“禁止,絕不能”之義,must have done表示對(duì)過(guò)去的一種肯定猜測(cè);D項(xiàng)dare與need一樣,與not一起表否定時(shí)為情態(tài)動(dòng)詞,其后直接跟動(dòng)詞原形,而不能接to。 問(wèn)題:7. _ the pupils have

38、 learned more than 4,000 English words, they can talk with the native speakers.A.Now thatB.IncaseC.UnlessD.Even though答案:A問(wèn)題:8. That traffic accident was horrible, but _ knows how it came about.A.nobodyB.somebodyC.anybodyD.everybody答案:A解析 本題考查不定代詞的辨析。句子前后有轉(zhuǎn)折關(guān)系,該句意為:“那次車禍真可怕,但無(wú)人知道它是怎么發(fā)生的。”問(wèn)題:9. Inste

39、ad of making a phone call or asking someone else to go to the anniversary party, he went there _.A.in personB.in publicC.in partD.in practice答案:A問(wèn)題:10. Australia has its own _ identity, which is very different from that of Britain.A.busyB.capableC.centralD.cultural答案:D考點(diǎn) 詞義辨析解析 cultural identity意為“文

40、化特性”,最符合句意,故選D。 busy意為“繁忙的”;capable意為“能干的,勝任的”;central意為“中央的,中間的”。 Section BDirections: There are 5 incomplete statements here. You should fill in each blank with the proper form of the word given in brackets. Write the word or words in the corresponding space on the Answer Sheet.問(wèn)題:1. Three weeks (

41、allow) _ for making the necessary preparations for the coming show.答案:are allowed解析 我們有三個(gè)星期的時(shí)間來(lái)為即將到來(lái)的演出做好必要的準(zhǔn)備。 考查被動(dòng)語(yǔ)態(tài)。句中three weeks和allow之間是被動(dòng)關(guān)系,所以須使用被動(dòng)語(yǔ)態(tài)。本題中的three weeks強(qiáng)調(diào)的是數(shù)量,即準(zhǔn)備演出所需時(shí)間,故謂語(yǔ)動(dòng)詞需用復(fù)數(shù),正確答案是are allowed。 當(dāng)時(shí)間、距離、數(shù)量等復(fù)數(shù)名詞作主語(yǔ)時(shí),如強(qiáng)調(diào)的是一個(gè)整體,謂語(yǔ)動(dòng)詞用單數(shù)。如:Three years is too long a time for me to wait

42、. (三年的時(shí)間太長(zhǎng)了,我等不及。)此外,動(dòng)詞allow的常見(jiàn)句型是:allow sb. to do sth. (允許某人做某事),其被動(dòng)語(yǔ)態(tài)是sb. be allowed to do sth.。 問(wèn)題:2. Of all his novels, I like this one (well)_.答案:best問(wèn)題:3. The crowd was so (noise) _ that I could not hear what he said.答案:noisy考點(diǎn) 詞性轉(zhuǎn)換解析 空格處位于系動(dòng)詞was和副詞so之后,故需填入形容詞形式。noisy為名詞noise的形容詞形式,意為“吵鬧的”。問(wèn)題

43、:4. When the police arrived, the thieves (run) _ away.答案:had run解析 警方到場(chǎng)時(shí),竊賊早已溜之大吉了。 考查的是時(shí)態(tài)的正確使用。時(shí)間狀語(yǔ)從句中使用了一般過(guò)去時(shí)arrived,根據(jù)題意,主句發(fā)生的動(dòng)作在從句動(dòng)作之前,故用run的過(guò)去完成時(shí)had run。 問(wèn)題:5. Mary, the (old) _ of the three sisters, runs a travel agency in New York.答案:eldest解析 瑪麗在三姐妹中排行老大,在紐約經(jīng)營(yíng)著一家旅行社。 考查形容詞的最高級(jí)。空格后的of the thre

44、e sisters表明Mary是三個(gè)中“最大”的,故需要用old的最高級(jí)。形容詞old有兩種意義:表示“年長(zhǎng)的,年齡較大的”時(shí),其比較級(jí)和最高級(jí)分別是elder及eldest:泛指新舊、老幼關(guān)系時(shí),其比較級(jí)和最高級(jí)分別是older及oldest。另外本題中的run不是表示“跑”的意思,而是表示“經(jīng)營(yíng)”,相當(dāng)于operate。 Part Reading ComprehensionDirections: This part is to test your reading ability. There are 5 tasks for you to fulfill. You should read t

45、he reading materials carefully and do the tasks as you are instructed.Task 1Directions: After reading the following passage, you will find 5 questions or unfinished statements, numbered 1 to 5. For each question or statement, there are 4 choices marked A, B, C and D. You should make the correct choi

46、ce and mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Football is, I believe, the most popular game in England : One has only to go to one of the important matches to see this. Rich and poor, young and old, one can see them all there, shouting for one side o

47、r the other. To a foreigner, one of the most surprising things about football in England is the great knowledge of the game which even the smallest boy seems to have. He can tell you the names of the players in most of the important teams. He has pictures of them and knows the results of large numbe

48、rs of matches. He will tell you who he expects will win such a match, and his opinion is usually as good as that of men three or four times his age. Most schools in England take football seriously, much more seriously than nearly all the other European schools, where lessons are all that are importa

49、nt, and games are left for the children themselves. In England, it is believed that education is not only a matter of filling a childs mind with facts in the classroom, education also means the training of character (性格); and one of the best ways of training character is by means of games, especiall

50、y team games where the boy or the girl has to learn to work with others for his/her team, instead of working for himself/herself alone. The school therefore plans games and matches for its pupils. Football is a good team game; it is good both for the body and the mind. That is why it is every school

51、s game in England. 1. In the first sentence of the passage, this refers to the fact that _.A.one has to go to one of the important matchesB.football is the most popular game in EnglandC.all kinds of people like playing footballD.people shout for one side or the other答案:B解析 推理題。第1段第1句“Football is, I

52、believe, the most popular game in England.seethis”說(shuō),我相信足球是英國(guó)最受歡迎的一項(xiàng)運(yùn)動(dòng):一旦有重要的比賽,人們總要去觀看(這項(xiàng)深受歡迎的運(yùn)動(dòng))。因而可以推斷,本題答案是選項(xiàng)B。2. To a foreigner, what is so surprising about football in England?_A.Little boys know more about the results of football matches than old people.B.The names of the important players are

53、 known to all.C.Even the smallest boy seems to know a lot about the game.D.Players know the results of large numbers of matches.答案:C解析 細(xì)節(jié)題。從第2段可以知道,對(duì)外地人來(lái)說(shuō),最令人感到驚訝的是,英國(guó)很小的男孩子都很了解足球這項(xiàng)運(yùn)動(dòng)。3. What is TRUE of education in England?_A.Lessons are not taken seriously.B.Lessons are considered the most importa

54、nt.C.Education means filling childrens minds with knowledge.D.Games and matches are part of education.答案:D解析 是非題。從第3段所敘述的內(nèi)容可以判斷,選項(xiàng)D是正確答案。第3段大致是說(shuō)英國(guó)的學(xué)校對(duì)足球運(yùn)動(dòng)和文化知識(shí)都很看重,因此可以說(shuō),足球是英國(guó)教育的一部分。4. From football games, it is believed that children can _.A.train their characterB.work for themselvesC.plan games an

55、d matchesD.learn their lessons答案:A解析 細(xì)節(jié)題。從第3段第2句可以知道,足球這項(xiàng)運(yùn)動(dòng)可以鍛煉一個(gè)人的意志。5. Which of the following statements is TRUE according to the passage?_A.All European schools take football seriously.B.Football is a good game for training character.C.Even the smallest boy in England can play football well.D.Football in England is more important than lessons.答案:B解析 是非題。本題可以用排除法來(lái)做。選項(xiàng)A“歐洲所有的國(guó)家都很重視足球”,這顯然和文中第3段第1句意思不符。選項(xiàng)C“即使是很小的英國(guó)男孩踢球都踢得很好”,本文沒(méi)有提及,所以選

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論