




版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)
文檔簡介
1、在線學英語 體驗請申請:洛基英語,中國在線英語教育領(lǐng)導品牌綜合題,請根據(jù)題目給出的內(nèi)容,來回答下面給出的試題。Section II Cloze TestDirections:For each numbered blank in the following passage, there are four choices marked A, B, C, and D. Choose the best one and mark your answer on the ANSWER SHEET 1 by blackening the corresponding letter in the brackets
2、. (10 points)Manpower Inc., with 560,000 workers, is the worlds largest temporary employment agency. Every morning, its people _41_ into the offices and factories of America, seeking a days work for a days pay. One day at a time. _42_ industrial giants like General Motors and IBM struggle to survive
3、 _43_ reducing the number of employees, Manpower, based in Milwaukee, Wisconsin, is booming._44_ its economy continues to recover, the US is increasingly becoming a nation of part timers and temporary workers. This _45_ work force is the most important _46_ in American business today, and it is _47_
4、 changing the relationship between people and their jobs. The phenomenon provides a way for companies to remain globally competitive _48_ avoiding market cycles and the growing burdens _49_ by employment rules, healthcare costs and pension plans. For workers it can mean an end to the security, benef
5、its and sense of _50_ that came from being a loyal employee.請根據(jù)上面給出的內(nèi)容,來回答下面的單項選擇題(下列每小題備選答案中,只有一個符合題意的正確答案。每小題0分,共10題。)41.A :swarmB :strideC :separateD :slip請選擇答案: A:B:C:D:42A :ForB :BecauseC :AsD :Since請選擇答案: A:B:C:D:43.A :fromB :inC :onD :by請選擇答案: A:B:C:D:44A :Even thoughB :Now thatC :If onlyD :P
6、rovided that請選擇答案: A:B:C:D:45A :durableB :disposableC :availableD :transferable請選擇答案: A:B:C:D:46A :approachB :flowC :fashionD :trend請選擇答案: A:B:C:D:47.A :instantlyB :reverselyC :fundamentallyD :sufficiently請選擇答案: A:B:C:D:48.A :butB :whileC :andD :whereas請選擇答案: A:B:C:D:49A :imposedB :restrictedC :illu
7、stratedD :confined請選擇答案: A:B:C:D:50.A :excitementB :convictionC :enthusiasmD :importance請選擇答案: A:B:C:D:Section III Reading ComprehensionDirections:Each of the passages below is followed by some questions. For each question there are four answers marked A, B, C and D. Read the passages carefully and
8、choose the best answer to each of the questions. Then mark your answer on the ANSWER SHEET by blackening the corresponding letter in the brackets. (40 points)Text 1It was 3:45 in the morning when the vote was finally taken. After six months of arguing and final 16 hours of hot parliamentary debates,
9、 Australias Northern Territory became the first legal authority in the world to allow doctors to take the lives of incurably ill patients who wish to die. The measure passed by the convincing vote of 15 to 10. Almost immediately word flashed on the Internet and was picked up, half a world away, by J
10、ohn Hofsess, executive director of the Right to Die Society of Canada. He sent it on via the groups on-line service, Death NET. Says Hofsess: “We posted bulletins all day long, because of course this isnt just something that happened in Australia. Its world history.”The full import may take a while
11、to sink in. The NT Rights of the Terminally Ill law has left physicians and citizens alike trying to deal with its moral and practical implications. Some have breathed sighs of relief, others, including churches, right-to-life groups and the Australian Medical Association, bitterly attacked the bill
12、 and the haste of its passage. But the tide is unlikely to turn back. In Australia - where an aging population, life-extending technology and changing community attitudes have all played their part - other states are going to consider making a similar law to deal with euthanasia. In the US and Canad
13、a, where the right-to-die movement is gathering strength, observers are waiting for the dominoes to start falling.Under the new Northern Territory law, an adult patient can request death - probably by a deadly injection or pill - to put an end to suffering. The patient must be diagnosed as terminall
14、y ill by two doctors. After a “cooling off” period of seven days, the patient can sign a certificate of request. After 48 hours the wish for death can be met. For Lloyd Nickson, a 54-year-old Darwin resident suffering from lung cancer, the NT Rights of Terminally Ill law means he can get on with liv
15、ing without the haunting fear of his suffering: a terrifying death from his breathing condition. “Im not afraid of dying from a spiritual point of view, but what I was afraid of was how Id go, because Ive watched people die in the hospital fighting for oxygen and clawing at their masks,” he says.請根據(jù)
16、上面給出的內(nèi)容,來回答下面的單項選擇題(下列每小題備選答案中,只有一個符合題意的正確答案。每小題0分,共4題。)51.From the second paragraph we learn that _. A :the objection to euthanasia is slow to come in other countriesB :physicians and citizens share the same view on euthanasiaC :changing technology is chiefly responsible for the hasty passage of th
17、e lawD :it takes time to realize the significance of the laws passage請選擇答案: A:B:C:D:52.When the author says that observers are waiting for the dominoes to start falling, he means _. A :observers are taking a wait-and-see attitude towards the future of euthanasiaB :similar bills are likely to be pass
18、ed in the US, Canada and other countriesC :observers are waiting to see the result of the game of dominoesD :the effect-taking process of the passed bill may finally come to a stop請選擇答案: A:B:C:D:53.When Lloyd Nickson dies, he will _. A :face his death with calm characteristic of euthanasiaB :experie
19、nce the suffering of a lung cancer patientC :have an intense fear of terrible sufferingD :undergo a cooling off period of seven days請選擇答案: A:B:C:D:54.The authors attitude towards euthanasia seems to be that of _. A :oppositionB :suspicionC :approvalD :indifference請選擇答案: A:B:C:D:Text 2A report consis
20、tently brought back by visitors to the US is how friendly, courteous, and helpful most Americans were to them. To be fair, this observation is also frequently made of Canada and Canadians, and should best be considered North American. There are, of course, exceptions. Small-minded officials, rude wa
21、iters, and ill-mannered taxi drivers are hardly unknown in the US. Yet it is an observation made so frequently that it deserves comment.For a long period of time and in many parts of the country, a traveler was a welcome break in an otherwise dull existence. Dullness and loneliness were common probl
22、ems of the families who generally lived distant from one another. Strangers and travelers were welcome sources of diversion, and brought news of the outside world.The harsh realities of the frontier also shaped this tradition of hospitality. Someone traveling alone, if hungry, injured, or ill, often
23、 had nowhere to turn except to the nearest cabin or settlement. It was not a matter of choice for the traveler or merely a charitable impulse on the part of the settlers. It reflected the harshness of daily life: if you didnt take in the stranger and take care of him, there was no one else who would
24、. And someday, remember, you might be in the same situation.Today there are many charitable organizations which specialize in helping the weary traveler. Yet, the old tradition of hospitality to strangers is still very strong in the US, especially in the smaller cities and towns away from the busy t
25、ourist trails. “I was just traveling through, got talking with this American, and pretty soon he invited me home for dinner - amazing.” Such observations reported by visitors to the US are not uncommon, but are not always understood properly. The casual friendliness of many Americans should be inter
26、preted neither as superficial nor as artificial, but as the result of a historically developed cultural tradition.As is true of any developed society, in America a complex set of cultural signals, assumptions, and conventions underlies all social interrelationships. And, of course, speaking a langua
27、ge does not necessarily mean that someone understands social and cultural patterns. Visitors who fail to “translate” cultural meanings properly often draw wrong conclusions. For example, when an American uses the word “friend,” the cultural implications of the word may be quite different from those
28、it has in the visitors language and culture. It takes more than a brief encounter on a bus to distinguish between courteous convention and individual interest. Yet, being friendly is a virtue that many Americans value highly and expect from both neighbors and strangers.請根據(jù)上面給出的內(nèi)容,來回答下面的單項選擇題(下列每小題備選
29、答案中,只有一個符合題意的正確答案。每小題0分,共4題。)55.In the eyes of visitors from the outside world, _. A :rude taxi drivers are rarely seen in the USB :small-minded officials deserve a serious commentC :Canadians are not so friendly as their neighborsD :most Americans are ready to offer help請選擇答案: A:B:C:D:56.It could b
30、e inferred from the last paragraph that _. A :culture exercises an influence over social interrelationshipB :courteous convention and individual interest are interrelatedC :various virtues manifest themselves exclusively among friendsD :social interrelationships equal the complex set of cultural con
31、ventions請選擇答案: A:B:C:D:57.Families in frontier settlements used to entertain strangers _. A :to improve their hard lifeB :in view of their long-distance travelC :to add some flavor to their own daily lifeD :out of a charitable impulse請選擇答案: A:B:C:D:58.The tradition of hospitality to strangers _. A :
32、tends to be superficial and artificialB :is generally well kept up in the United StatesC :is always understood properlyD :was something to do with the busy tourist trails請選擇答案: A:B:C:D:Text 3Technically, any substance other than food that alters our bodily or mental functioning is a drug. Many peopl
33、e mistakenly believe the term drug refers only to some sort of medicine or an illegal chemical taken by drug addicts. They dont realize that familiar substances abuse such as alcohol and tobacco are also drugs. This is why the more neutral term substance is now used by many physicians and psychologi
34、sts. The phrase “substance abuse” is often used instead of “drug abuse” to make clear that substances such as alcohol and tobacco can be just as harmfully misused as heroin and cocaine.We live in a society in which the medicinal and social use of substances (drugs) is pervasive: an aspirin to quiet
35、a headache, some wine to be sociable, coffee to get going in the morning, a cigarette for the nerves. When do these socially acceptable and apparently constructive uses of a substance become misuses? First of all, most substances taken in excess will produce negative effects such as poisoning or int
36、ense perceptual distortions. Repeated use of a substance can also lead to physical addiction or substance dependence. Dependence is marked first by an increased tolerance, with more and more of the substance required to produce the desired effect, and then by the appearance of unpleasant withdrawal
37、symptoms when the substance is discontinued.Drugs (substances) that affect the central nervous system and alter perception, mood, and behavior are known as psychoactive substances. Psychoactive substances are commonly grouped according to whether they are stimulants, depressants, or hallucinogens. S
38、timulants initially speed up or activate the central nervous system, whereas depressants slow it down. Hallucinogens have their primary effect on perception, distorting and altering it in a variety of ways including producing hallucinations. These are the substances often called psychedelic (from th
39、e Greek word meaning “mind-manifesting”) because they seemed to radically alter ones state of consciousness.請根據(jù)上面給出的內(nèi)容,來回答下面的單項選擇題(下列每小題備選答案中,只有一個符合題意的正確答案。每小題0分,共4題。)59.“Substance abuse” (Line 5, Paragraph 1) is preferable to “drug abuse” in that _. A :substances can alter our bodily or mental func
40、tioning if illegally usedB :“drug abuse” is only related to a limited number of drug takersC :alcohol and tobacco are as fatal as heroin and cocaineD :many substances other than heroin or cocaine can also be poisonous請選擇答案: A:B:C:D:60.The word “pervasive” (Line 1, Paragraph 2) might mean _. A :wides
41、preadB :overwhelmingC :piercingD :fashionable請選擇答案: A:B:C:D:61.Physical dependence on certain substances results from _. A :uncontrolled consumption of them over long periods of timeB :exclusive use of them for social purposesC :quantitative application of them to the treatment of diseasesD :careles
42、s employment of them for unpleasant symptoms請選擇答案: A:B:C:D:62.From the last paragraph we can infer that _. A :stimulants function positively on the mindB :hallucinogens are in themselves harmful to healthC :depressants are the worst type of psychoactive substancesD :the three types of psychoactive s
43、ubstances are commonly used in groups請選擇答案: A:B:C:D:Text 4No company likes to be told it is contributing to the moral decline of a nation. “Is this what you intended to accomplish with your careers?” Senator Robert Dole asked Time Warner executives last week. “You have sold your souls, but must you
44、corrupt our nation and threaten our children as well?” At Time Warner, however, such questions are simply the latest manifestation of the soul-searching that has involved the company ever since the company was born in 1990. Its a self-examination that has, at various times, involved issues of respon
45、sibility, creative freedom and the corporate bottom line.At the core of this debate is chairman Gerald Levin, 56, who took over for the late Steve Ross in 1992. On the financial front, Levin is under pressure to raise the stock price and reduce the companys mountainous debt, which will increase to $
46、17.3 billion after two new cable deals close. He has promised to sell off some of the property and restructure the company, but investors are waiting impatiently.The flap over rap is not making life any easier for him. Levin has consistently defended the companys rap music on the grounds of expressi
47、on. In 1992, when Time Warner was under fire for releasing Ice-Ts violent rap song Cop Killer, Levin described rap as a lawful expression of street culture, which deserves an outlet. “The test of any democratic society,” he wrote in a Wall Street Journal column, “l(fā)ies not in how well it can control
48、expression but in whether it gives freedom of thought and expression the widest possible latitude, however disputable or irritating the results may sometimes be. We wont retreat in the face of any threats.”Levin would not comment on the debate last week, but there were signs that the chairman was ba
49、cking off his hard-line stand, at least to some extent. During the discussion of rock singing verses at last months stockholders meeting, Levin asserted that “music is not the cause of societys ills” and even cited his son, a teacher in the Bronx, New York, who uses rap to communicate with students.
50、 But he talked as well about the “balanced struggle” between creative freedom and social responsibility, and he announced that the company would launch a drive to develop standards for distribution and labeling of potentially objectionable music.The 15-member Time Warner board is generally supportiv
51、e of Levin and his corporate strategy. But insiders say several of them have shown their concerns in this matter. “Some of us have known for many, many years that the freedoms under the First Amendment are not totally unlimited,” says Luce. “I think it is perhaps the case that some people associated
52、 with the company have only recently come to realize this.”請根據(jù)上面給出的內(nèi)容,來回答下面的單項選擇題(下列每小題備選答案中,只有一個符合題意的正確答案。每小題0分,共4題。)63.Senator Robert Dole criticized Time Warner for _. A :its raising of the corporate stock priceB :its self-examination of soulC :its neglect of social responsibilityD :its emphasis
53、on creative freedom請選擇答案: A:B:C:D:64.According to the passage, which of the following is TRUE? A :Luce is a spokesman of Time Warner.B :Gerald Levin is liable to compromise.C :Time Warner is united as one in the face of the debate.D :Steve Ross is no longer alive.請選擇答案: A:B:C:D:65.In face of the rec
54、ent attacks on the company, the chairman _. A :stuck to a strong stand to defend freedom of expressionB :softened his tone and adopted some new policyC :changed his attitude and yielded to objectionD :received more support from the 15-member board請選擇答案: A:B:C:D:66.The best title for this passage cou
55、ld be _. A :A Company under FireB :A Debate on Moral DeclineC :A Lawful Outlet of Street CultureD :A Form of Creative Freedom請選擇答案: A:B:C:D:Text 5Much of the language used to describe monetary policy, such as “steering the economy to a soft landing” or “a touch on the brakes,” makes it sound like a
56、precise science. Nothing could be further from the truth. The link between interest rates and inflation is uncertain. And there are long, variable lags before policy changes have any effect on the economy. Hence the analogy that likens the conduct of monetary policy to driving a car with a blackened
57、 windscreen, a cracked rear-view mirror and a faulty steering wheel.Given all these disadvantages, central bankers seem to have had much to boast about of late. Average inflation in the big seven industrial economies fell to a mere 2.3% last year, close to its lowest level in 30 years, before rising slightly to 2.5% this July. This is a long way below the double-digit rates which many countries experienced in the 1970s and early 1980s.It is also less than most foreca
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025年園藝學與設(shè)計專業(yè)考試試卷及答案
- 天津市寧河縣2025年初三第二次聯(lián)考考數(shù)學試題文試題含解析
- 2025年網(wǎng)絡(luò)工程師職業(yè)資格認證考試試題及答案
- 天津理工大學中環(huán)信息學院《合奏(3)》2023-2024學年第一學期期末試卷
- 2025年網(wǎng)絡(luò)安全技術(shù)職業(yè)資格考試題及答案
- 漯河食品職業(yè)學院《中學英語課堂教學與設(shè)計》2023-2024學年第二學期期末試卷
- 吉林省松原市扶余市第一中學2025屆三月份月考物理試題含解析
- 智能制造民營企業(yè)股權(quán)重組與產(chǎn)業(yè)升級協(xié)議
- 公共交通基礎(chǔ)設(shè)施工程合同糾紛仲裁調(diào)解協(xié)議
- 農(nóng)村土地流轉(zhuǎn)蔬菜大棚種植與農(nóng)產(chǎn)品品牌建設(shè)合同
- (完整版)12123交管學法減分考試題及答案
- 2024年社會工作者《社會工作實務(wù)(中級)》考試真題必考題
- 小學女子足球隊訓練計劃
- 汽車租賃服務(wù)投標方案(技術(shù)方案2)
- (高清版)DZT 0217-2020 石油天然氣儲量估算規(guī)范
- 高考藝考文化課培訓
- 智慧用電投標方案
- 電力行業(yè)網(wǎng)絡(luò)安全
- 夜泊牛渚懷古
- 【初中數(shù)學教學中對學生應(yīng)用意識培養(yǎng)的分析7400字(論文)】
- 認識自己(心理健康教育)
評論
0/150
提交評論