新教材2019-2020學(xué)年外研版英語(yǔ)必修第二冊(cè)培優(yōu)教程練習(xí):Unit3Onthemove第3單元檢測(cè)卷_第1頁(yè)
新教材2019-2020學(xué)年外研版英語(yǔ)必修第二冊(cè)培優(yōu)教程練習(xí):Unit3Onthemove第3單元檢測(cè)卷_第2頁(yè)
新教材2019-2020學(xué)年外研版英語(yǔ)必修第二冊(cè)培優(yōu)教程練習(xí):Unit3Onthemove第3單元檢測(cè)卷_第3頁(yè)
新教材2019-2020學(xué)年外研版英語(yǔ)必修第二冊(cè)培優(yōu)教程練習(xí):Unit3Onthemove第3單元檢測(cè)卷_第4頁(yè)
新教材2019-2020學(xué)年外研版英語(yǔ)必修第二冊(cè)培優(yōu)教程練習(xí):Unit3Onthemove第3單元檢測(cè)卷_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩17頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、- - - -第三單元檢測(cè)卷時(shí)間:120分鐘 嚎 滿分:150分選擇題部分第一部分 聽力(共兩節(jié),滿分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分)點(diǎn)擊播放聽力材料聽下面5段對(duì)話。每段對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的 A、B、C三個(gè)選項(xiàng) 中選出最佳選項(xiàng)。聽完每段對(duì)話后,你都有 10秒鐘的時(shí)間來(lái)回答有關(guān)小題和閱讀 下一小題。每段對(duì)話僅讀一遍。Text 1W: We are going fishing tomorrow. Would you like to go with us?M : I am afraid I cant. I had planned to go swimming but

2、 I changed my plan because Tom is 川 in hospital.What is the man going to do tomorrow?A. Go swimming.B. Go fishing.C. Go to the hospital.答案:CText 2M : Can you take me to the Fairyland Restaurant quickly? Im already five minutes late.W: Ill try. But the traffic is so heavy. It will take at least anoth

3、er 15 minutes.Where does the conversation probably take place?In a taxi.B. In a restaurant.C. In a hospital.答案:AText 3W: Last night I watched a TV series. It is very good. Its about cats. M : Is it? Im interested in cats. Id like to watch the programme too. 3. What are the speakers mainly talking ab

4、out?A Pets.B A film.C A TV programme.答案: CText 4M : How will you figure out the fare?W: Well, the first five kilometers are 2 dollars and every extra kilometer costs you 30 cents.What is the woman?A A waitress.B A taxi driver.C A typist.答案: BText 5W: Im worried about sending Jenny to college. Most c

5、ollege students are so wild nowadays.M : Only a few are, Mrs Green. Most students are too busy studying to have time to get into trouble.What is the mans opinion?A He doesnt agree with the woman.B Most college students are wild.C Few college students are busy.答案:A第二節(jié)(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分 )聽下面 5 段對(duì)話

6、或獨(dú)白。每段對(duì)話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、 B、C 三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽每段對(duì)話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題 5 秒鐘;聽完后,各小題將給出5 秒鐘的作答時(shí)間。每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍。聽第 6 段材料,回答第6、 7 題。Text 6M : What did you do after graduation?W: Id planned to be a teacher, but then I was offered a good job doing marketing, so I changed my mind.M : Sounds like youre happy wi

7、th your decision.W: I am. I enjoy my job very much. By the way, have you had any job offers yet?M : I had one, but I didnt like the job very much. Id also really wanted to attend graduate school, but I was afraid I couldnt pay that much money.W : I think you need to make a decision, stick to it and

8、dont be afraid of difficulties.What kind of job did the woman take after graduation?A Teaching.B Marketing.C Volunteering.答案: BWhat does the woman think the man should do?A Take his job immediately.B Not worry about the money.C Make a decision and stick to it.答案: C聽第 7 段材料,回答第8 至 10 題。Text 7M : Excu

9、se me, madam, have you got a moment? Im doing a survey on TV watching habits. Could I ask you a few questions?W: Certainly. Go ahead.M : Well, I need some basic information about you. First of all, what is your name?W: Anne.M : Are you a Canadian citizen?W: Actually, I am American. I have been livin

10、g here in Canada for more than 15 years. But I was born in the US.M : What is your first language? . Or the language you wish to use in the survey?W: You may ask the questions in either language. I am good at French, but my mother language is English.M : What is your job?W: I am a doctor working for

11、 the General Hospital. I also consider myself a medical science researcher.I teach medicine in a school, too. That is why I am very busy.Where does the woman live now?A In Canada.B In America.C In Japan.答案: AWhat language is the woman good at?A Italian.B French.C Spanish.答案: BWhat does the woman tea

12、ch in a school?A Medicine.B English.C Maths.答案: A聽第 8 段材料,回答第11 至 13 題。Text 8W: Have you seen this fax, Nick?M : Why, whos it from?W: Its from our Swedish customers. Theyre saying that the order they received today isnt right. Some of the engine parts have been left out.M : How did that happen? Did

13、we send the order by lorry or air?W: We always send everything to Sweden by sea.M : And how long will it be if we send another order by ship? At least three or four weeks, I suppose.W: We could get another order together by Monday, and it could be with them in a week if it went by air.M : Thats what

14、 wed better do then. I think Ill phone Sweden and apologize.Whats the bosss name? Johnson, isnt it? Does he say what he wants to do?W: They want us to consider lowering the price!M : Oh, no, we cant do that. What are the two speakers talking about?A An exciting trip.B An important meeting.C A wrong

15、order.答案: CHow did they send the goods to Sweden?A By sea.B By lorry.C By air.答案: AWhat are they going to do?A Fly to Sweden.B Lower the price.C Send another order.答案: C聽第 9段材料,回答第14至 17題。Text 9W: Excuse me, sir. Do all the suitcases come here?M : Yes, they do. Can I help you?W: Ive been waiting for

16、 my baggage for 45 minutes. And I only have a few minutes left to catch another plane to Kansas City.M : Did you have your baggage checked?W: Yes, I did.M : Let me see. Please wait a minute and Ill try to find it.W: Thanks, but please hurry.M : Sorry to keep you waiting. Ive found out where your bag

17、gage is now. Your suitcases were left behind in Paris this morning and wont arrive in New York until late this evening.W: Thats terrible. Now Ive missed my plane and my brother will be waiting for me in the airport in Kansas City at 10: 30 tonight.M : We regret this. The airline will pay all expense

18、s for you to stay in a hotel in New York tonight. You can get a flight to Kansas City tomorrow morning.W: Thank you. Can I call my brother from here?M : Of course. Theres a public telephone over there.Why did the woman wait for so long?A She didnt get her baggage.B Her brother was not coming yet.C T

19、he plane was late for 45 minutes.答案: AWhere are the speakers?A In Paris.B In Kansas City.C In New York.答案: CWhen will the woman fly to next city?A This evening.B Tomorrow morning.C Tomorrow evening.答案: BWhat will the woman do next?A Make a call.B Find a hotel.C Catch another plane.答案: A聽第 10 段材料,回答第

20、18 至 20 題。Text 10W: This is my fifth day at the summer camp. Life isnt exactly what I expected. I do feel disappointed. We have to get up early to make our beds before our teacher comes to inspect. After breakfas,t we have some free time. Yesterday I went down to the nearby stream to fish, but the o

21、nly thing I caught was a tree branch. In the afternoon, there are different activities like singing, horseback riding, and hiking. None is new to me. In the evening, everyone is given different tasks to get dinner ready. Yesterday, I was in charge of preparing the hot dog,s but I accidentally droppe

22、d them in the fire. The other kids are always laughing at me about it. At nigh,t we sit around a campfire and tell stories. Thats the most interesting thing to me. But one night while trying to find more sticks for the fire , I almost got lost in the forest. Well , today is another day and I will go

23、 home the day after tomorrow.When does the speaker help with cooking?A In the morning.B In the afternoon.C In the evening.答案: CWhy are the other kids often laughing at the speaker?A She dropped the hot dogs in the fire.B She couldnt ride a horse.C She got lost in the forest.答案: AWhat does the speake

24、r like best?A Fishing.B Telling stories.C Riding a horse. TOC o 1-5 h z 答案:B第二部分閱讀理解(共兩節(jié),滿分35分 )第一節(jié)(共10小題;每小題2.5分,滿分25分 )閱讀下列短文,從每題所給的 A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng)。AThe Secret of a Long LifeI am Peter Brown. I am a writer with an important magazine. The other day I saw a white haired man sitting on the chair

25、 in front of his house. I could see the wrinkles 皺( 紋 ) in his face and neck, and his wrinkled hands. Articles on the secrets of living to an old age are always popular with our readers, so I decided to write a story and discover the secret of this mans long life. As I went near him, I said:- - -Sir

26、, would it be okay if I talked with you for just a moment ?“ Not at all. Actually, it would make me very happy. I get very bored sitting here, even for a short time. Until a little while ago, I lived a full and active life without a moments rest. ”“Well, they say that a lot of activities help one to

27、 live a long time.“Thats true, very true. I still feel very well, although my step has slowed down a little. ”The conversation continued in that way for a while. Although I tried to be very thoughtful about getting information from older people, it seemed to me that it would now be all right to begi

28、n to ask some polite questions.“Would it be okay if I smoked? ”“Not at all. ”“Id offer you one, but I suppose you probably dont smoke, or drink, or .“Youre wrong! Ive always smoked a great deal. And until a little while ago, I went dancing every night. And as for alcoholic drinks. ”“ Do you mean to

29、say that youve done these things all your life ”“ Of course. Why does that surprise you so much ”“Ive always been told that doing those things is bad for the health.“Nonsense ”“I suppose thayou have another secret . a lot of fruit . vegetables . a lot of exercise in the fresh air .”“Dontbe silly! I

30、hate exercise in the fresh air, and I dont like any kind of vegetable. ”“This is unbelievable! ”“What do you mean, unbelievable? What are you talking aboilt ”“Its just that I cant understand how youve been able to live like that and to have lasted so long. Tell me, how old are you ”“ Me? Im twenty e

31、ight. Why ? ”篇章導(dǎo)讀:本文是一篇記敘文,作者采訪一個(gè)滿頭白發(fā)滿臉皺紋的人長(zhǎng)壽的秘訣,發(fā)現(xiàn)這個(gè)人吸煙、喝酒、不喜歡吃蔬菜也不喜歡運(yùn)動(dòng),最后得知這個(gè)人才28 歲。Why did Peter Brown decide to write a story about the man?A Because the man looked healthy.B Because he thought the man looked cool.C Because the man was white haired and wrinkled.D Because readers are interested i

32、n the secret of a long life.答案: D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段第五句“Articles on the secrets of living to anold age are always popular with our readers, so I decided to write a story and discover the secret of this mans long life.可知,因?yàn)殚L(zhǎng)壽的文章很受讀者歡迎,所以作者決 定寫篇文章來(lái)介紹這個(gè)人長(zhǎng)壽的秘訣。What would the man probably say after “ And as for

33、 alcoholic? drinks . A I dont like them.B I drink a little.C Theyre my favorite.D They cost too much.答案: C 推理判斷題。根據(jù)畫線句前一段中的“I suppose you probably dontsmoke, or drink, or .”及畫線句所在段中的“Youre wrong! Ive always smoked a greatdeal. And until a little while ago, I went dancing every night.“可知,作者誤認(rèn)為這個(gè)人 既不吸

34、煙也不喝酒,也就是說(shuō)這個(gè)人既吸煙也喝酒,C 項(xiàng) (它們是我的最愛(ài))表達(dá)了此意,故選C 項(xiàng)。According to the story, the man .A smokes a lotB often eats vegetablesC likes doing sportsD stays at home every night答案: A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)“Ive always smoked a great deal. And until . wentdancing every night.”可知,這個(gè)人吸煙很多。故選 A項(xiàng)。Sports can help you keep fit and get

35、in touch with nature. However, whether you are on the mountains, in the waves, or on the grassland, you should be aware that your sport of choice might have great influence on the environment.Some sports are resource- hungry. Golf, as you may know, eats up not only large areas of countryside, but al

36、so tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its pitches (球場(chǎng))in good condition. This causes major environmental effects. For example, in the dry regions of Portugal and Spain, golf is often held responsible for serious water shortage in some local are

37、as.There are many environment friendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. You dont need any special equipment except a good pair of trainers; and you dont have to worry about resources and your purse. Simple and free, power walking can also keep you fit. If you walk r

38、egularly, it will be good for your heart and bones. Experts say that 20 minutes of power walking daily can make you feel less anxious, sleep well and have better weight control.Whatever sport you take up, you can make it greener by using environmentfriendly equipment and buying products made from re

39、cycled materials. But the final goal should be “greengyms” .They are better replacements (代替物)for traditional health clubs and modern sports centers. Members of green gyms play sports outdoors, in the countryside or other open spaces. There is no special requirement for you to start your membership.

40、 And best of all, its free.篇章導(dǎo)讀:本文是一篇說(shuō)明文,通過(guò)對(duì)比一些對(duì)資源耗費(fèi)較多的運(yùn)動(dòng)如高爾 夫和一些不怎么耗費(fèi)資源的運(yùn)動(dòng)如power walking(快走),來(lái)提倡綠色運(yùn)動(dòng)。What do we know about golf from the passage?A. It is popular in Portugal and Spain.It causes water shortages around the world.It needs water and energy to keep its courses in good condition.It pollu

41、tes the earth with chemicals and wastes.答案: C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段第二、三句 “ Golf, as you may know, eats upnot only large areas of countryside, but also tons of water. Besides, all sorts of chemicals and huge amounts of energy are used to keep its pitches (球場(chǎng) ) in good condition.” 可知,高爾夫球之所以是消耗資源的一項(xiàng)運(yùn)動(dòng),是因?yàn)樗嫉囟?、?/p>

42、水多、維護(hù)起來(lái)耗費(fèi)能源多,故選C 項(xiàng)。The author uses power walking as an example mainly because .A it is freeB it benefits our healthC it gets people close to the natureD it is resource saving答案: D 推理判斷題。根據(jù)第三段前三句“ There are many environmentfriendly sports. Power walking is one of them that you could take up today. Yo

43、u dont need any special equipment except a good pair of shoes; and you dont have to worry about resources and your purse.可知,作者用 power walking(快走)作為例子主要是因?yàn)檫@是一項(xiàng)資源耗費(fèi)很少的運(yùn)動(dòng),故選D 項(xiàng)。Which of the following is the author most probably in favor of?A Working out in a gym.B Cycling in a mountain.C Swimming in a

44、sports centre.D Playing golf in the countryside.答案: B 推理判斷題。根據(jù)第一段中的“. you should be aware that your sportof choice might have great influence on the environment”和最后一段第一句 “ Whatever sport you take up, you can make it greener by using environmen t friendly equipment and buying products made from recyc

45、led materials”. 可知,無(wú)論選擇哪種運(yùn)動(dòng),你選擇的運(yùn)動(dòng)可能對(duì)環(huán)境有很大的影響,不過(guò)你都可以通過(guò)使用環(huán)保的設(shè)備和購(gòu)買回收材料制成的產(chǎn)品來(lái)讓它更環(huán)保。A 項(xiàng):在健身房鍛煉;B 項(xiàng):在山上騎自行車;C 項(xiàng):在體育中心游泳;D 項(xiàng):在鄉(xiāng)間打高爾夫球。只有B 項(xiàng)既不需要特別的運(yùn)動(dòng)場(chǎng)地又不消耗設(shè)備,故作者會(huì)支持B 項(xiàng)運(yùn)動(dòng)。CStarting the day on an egg could keep your blood pressure (血壓)under control, research suggests.Scientists have shown that eggs produce p

46、roteins with a function similar to that of powerful blood pressure lowering drugs.The research, from the University of Alberta in Canada, showed that when eggs come in contact with stomach enzymes 酶)they produce a protein that acts in the same way as Ace_inhibitors,_but more work is needed to show t

47、he effects outside a lab and in the human body.Earlier this month, British researchers declared that, contrary to popular beliefs, it is healthy to go to work on an egg. They concluded that the type of cholesterol!(固醇) found in eggs has little effect on increasing heart disease risks.Researcher Prof

48、essor Bruce Griffin, from the University of Surrey, said: The wrong beliefs linking egg eating to high blood cholesterol and heart diseasemust be corrected. The amount of fat in our diet has an effect on blood cholesterol that is several times greater than the relatively small amounts of cholesterol

49、 found in eggs. The UK public do not need to be limiting the number of eggs they eat. They can be encouraged to include them in a healthy diet as they are one of natures most nutritious foods.The British Heart Foundation dropped its three egg a week limit in 2005.However, almost half of Britons beli

50、eve the limit still applies.篇章導(dǎo)讀:本文是一篇說(shuō)明文。關(guān)于雞蛋的科學(xué)研究發(fā)現(xiàn):雞蛋在消化酶的 作用下能產(chǎn)生一種可以降低血壓的蛋白質(zhì),但是要驗(yàn)證這個(gè)結(jié)論仍需要大量的人 體實(shí)驗(yàn)。What does the underlined words “Ace inhibitors mean in Paragraph 2?A kind of medicine.A kind of protein.A kind of illness.A kind of food.答案:A 詞義猜測(cè)題。根據(jù)第一段最后一句Scientists have shown that eggs- - -produ

51、ce proteins with a function similar to that of powerful blood pressure lowering drugs.” 及第二段中 “when eggs come in contact with stomach enzymes (酶)they produce a protein that acts in the same way as Ace inhibitors 可知,雞蛋和消化酶 起作用時(shí)會(huì)產(chǎn)生一種蛋白質(zhì),作用類似于強(qiáng)有力的降血壓藥物,故選 A項(xiàng)。What can we learn from what Professor Bruces

52、 words?Eggs are the most nutritious food.Eggs have no effect on blood cholesterol.Eggs can be included in a healthy diet.Eggs are forbidden to be eaten in the UK.答案:C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段中的 They can be encouraged to include them in a healthy diet as they are one of natures most nutritious food.可知,Bruce 教授鼓 勵(lì)

53、雞蛋被歸入健康的飲食里,因?yàn)樗鼈兪亲匀唤缰凶钣袪I(yíng)養(yǎng)的食物之一,故選 C 項(xiàng)。We can infer from the text that.drugs to lower blood pressure will be replaced by eating eggsstomach enzymes mixed with eggs can cure heart diseasesmost Britons agree the three- egg a week limit should be droppedabout 50% of Britons think eating an egg a day is

54、bad for their health 答案:D 推理判斷題。根據(jù)最后一段 “The British Heart Foundation dropped itsthree egg a week limit in 2005.However, almost half of Britons believe the limitstill applies.”可知,英國(guó)心臟基金會(huì)在2005年終止了一周三個(gè)雞蛋的限制,但是 仍有幾乎一半的英國(guó)人遵循那個(gè)限制,即認(rèn)為一天一個(gè)雞蛋有害于身體健康,故 選D項(xiàng)。The text is meant.to introduce a medicine made from e

55、ggsto introduce scientific findings about eggsto tell people how to lower their blood pressureto advise people to eat as many eggs as possible答案:B 主旨大意題。根據(jù)第一段最后一句Scientists have shown that eggs produce proteins with a function similar to that of powerful blood pressure loweringdrugs.”可知,本文介紹了關(guān)于雞蛋的科學(xué)

56、發(fā)現(xiàn),故選 B項(xiàng)。第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分)根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有 兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。If you are already making the time to exercise, it is good indeed! With such busy lives, it can be hard to try and find the time to work out. 31 Working out in the morning provides additional benefits beyond being physically fit

57、.Your productivity is improved. Exercising makes you more awake and ready to handle whatever is ahead of you for the day. _32_Your metabolism (新陳代謝)gets a head start. _33_ If you work out in the mornings, then you will be getting the calorie (卡路里)burning benefits for the whole day, not in your sleep

58、.34 Studies found that people who woke up early for exercise slept better than those who exercised in the evening. Exercise energizes you, so it is more difficult to relax and have a peaceful sleep when you are very excited._35_ If you work out bright and early in the morning, you will be more likel

59、y to stick to healthy food choices throughout the day. Who would want to ruin their good workout by eating junk food? You will want to continue to focus on positive choices.There are a lot of benefits to working out, especially in the mornings. Set your alarm clock an hour early and push yourself to

60、 work out! You will feel energized all day long.You will stick to your diet.Your quality of sleep improves.You prefer healthy food to fast food.There is no reason you should exercise in the morning.You can keep your head clear for 4-10 hours after exercise.After you exercise, you continue to burn ca

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論