【金版學(xué)案】2014高考英語總復(fù)習(xí)(語法填空+閱讀理解+寫作訓(xùn)練)基礎(chǔ)知識(shí) 每日一練42 北師大版_第1頁
【金版學(xué)案】2014高考英語總復(fù)習(xí)(語法填空+閱讀理解+寫作訓(xùn)練)基礎(chǔ)知識(shí) 每日一練42 北師大版_第2頁
【金版學(xué)案】2014高考英語總復(fù)習(xí)(語法填空+閱讀理解+寫作訓(xùn)練)基礎(chǔ)知識(shí) 每日一練42 北師大版_第3頁
全文預(yù)覽已結(jié)束

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、 高三英語每日一練(42)1 / 3 wordwith a piece of paper.She asked me how I was and I told her life was hard and workwas difficult to find.The next moment,she put the paper in my hand and walked away.Myhands were shaking as I unfolded the paper,full of expectation.To my surprise,it was an audition (試演) for a cl

2、own(小丑)for the Canadian circus.I couldnt stopmyself from laughing.I had expected an audition with a famous director for a newfilm!When I was at drama school,there had been a course in acrobatics and clowntricks.I had gained top marks in this course for originality and daring.Later I wentto the audit

3、ion feeling very strange.This was not what Id had in mind when I enrolledin drama school.To my surprise,the job as a clown turned out to be exactly whatI wanted.I loved every moment of getting dressed up and putting on the makeup.Ihad the opportunity to travel the world and I was more than an actor

4、,I was anentertainer as well.I had visited over 32 different countries and entertainedmillions of people.1The first paragraph is about how_it is to be an actor,whether youresuccessful or not.AeasyBattractiveCenjoyableDdifficult2According to paragraph 3,the writer went into the drama school_.Ato look

5、 for a jobBto see the secretaryCto collect a piece of paperDto put a notice on the notice board3Which of the following can best describe the authors feeling when he unfoldedthe paper?AExtremely frightened.BFeeling anxious and excited.CVery worried.DTrembling with fear.4 From the whole passage , we c

6、an tell that the writeris_.Asad that he was not a famous actorBhappy to travel the worldCfeeling very strange to be a clownDvery content with his life5Which of the following would be the best title?AThe Life of a TV ActorBAcrobatics and Clown TricksCMore than an ActorDGoing to DramaSchool答案:1D 細(xì)節(jié)理解題

7、。根據(jù) But the truth is, it is very hard work.,無論成功與否都很難,選 D。2A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) One day, as I was passing the drama school, I decidedto go in to check the notice board 可知“我去找工作,選 A。3B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) My hands were shaking as I unfolded the paper, full ofexpectation.可以看出作者很著急和非常高興,選B。4D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段可以看出作者很高興非常滿意,選D。2 / 3 5C 標(biāo)題歸納題。根據(jù)最后作者的總結(jié) I was more than an actor,選 C。答案:1.Some child

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論