




版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡(jiǎn)介
1、浙江省寧波市奉化區(qū)2020-2021學(xué)年高二英語(yǔ)下學(xué)期期末統(tǒng)考試題(含解析)第卷第一部分 聽(tīng)力部分 (滿分30分)第一節(jié) 聽(tīng)下面5段對(duì)話,每段對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng),并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置,聽(tīng)完每段對(duì)話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來(lái)回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對(duì)話僅讀一遍。例:How much is the shirt? A. 19.15. B. 9.15. C. 9.18.答案是B.1. 【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】What does the man do?A. An artist.B. A cleaner.C. A house painter.
2、【答案】C【解析】【原文】M: If you can make up your mind about the color, I can start on the outside of your house next Monday.W: Well, right now I think I want white for the door and light green for the wall, but I havent decided yet.2. 【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】When will the boy go to bed?A. At 9:40.B. At 10:10.C. At
3、 9:50.【答案】B【解析】【原文】W: Go to bed, Tom. Its already twenty to ten.M: Aw, Mum, just a few minutes. Im watching this TV program. Itll be over soon and Ill be in bed in 30 minutes.3. 【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】What does the boys new history teacher look like?A. She has red hair.B. She is quite short.C. She is tal
4、l.【答案】C【解析】【原文】M: Oh look! Thats my history teacher over there.W: The one with yellow hair? You always told me your teacher was a short woman with red hair.M: That was the teacher I had before. My new history teacher is tall and wears cool glasses.4. 【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】Why does the man refuse the wom
5、an?A. Hell use his car.B. His car just broke down.C. She cant drive.【答案】A【解析】【原文】W: Would you mind if I borrowed your car just over the weekend?M: Im sorry, but its just not possible, because Im going to the countryside this weekend.5. 【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】Where is the No.1 Hospital?A. On Zhongshan Str
6、eet.B. Across from a bank.C. At the end of 5th Street.【答案】B【解析】【原文】W: Excuse me, officer. How do I get to the NO.1 Hospital?M: Cross Zhongshan Street and turn left. Go on one block on 5th Street and youll see the building opposite a bank.第二節(jié) 聽(tīng)下面5段對(duì)話,每段對(duì)話后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng),并標(biāo)在試卷的相應(yīng)位置,聽(tīng)完每段對(duì)
7、話后,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘,聽(tīng)完后,各個(gè)小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間,每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍。聽(tīng)下面一段較長(zhǎng)對(duì)話,回答以下小題?!敬颂幙刹シ畔嚓P(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】6. From whom did the woman know the man likes watching movies?A. The mans brother.B. The mans sister.C. The mans wife.7. What will the man do this weekend?A. Go to the movies.B. Visit his brother.C. Listen to cla
8、ssical music.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】W: I heard your sister saying that you and your wife like watching movies. Would you like to see one this weekend?M: Yes, I was thinking of checking out the Saturday movies. They are playing Gone with the Wind there this weekend. You see, I am a real big fan of clas
9、sical movies.W: Oh, thats perfect. I got these two free tickets that you can use at that theater. My brother gave them to me.M: Really? Thats very nice of you.聽(tīng)下面一段較長(zhǎng)對(duì)話,回答以下小題。【此處可播放相關(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】8. What are the speakers doing?A. Having a class.B. Having a test.C. Going over their lessons.9. Where is
10、Queensland?A. In Canada.B. In Australia.C. In Britain.【答案】8. C 9. B【解析】【原文】W: Lets review for our test. We have to be quick. Its already 8 oclock. Class starts in 15 minutes.M: Sssh. We have to talk quietly. Other people are trying to study. How many units do we have to go over?W: Hmm. Let me see. J
11、ust three units. Lets ask each other questions. Heres the first one. Wheres Queensland?M: Umm. Britain?W: Queenslands not in Britain!M: I know I was just joking. Its in Canada.W: No, its in Australia!M: Oh, yes. Youre right.聽(tīng)下面一段較長(zhǎng)對(duì)話,回答以下小題?!敬颂幙刹シ畔嚓P(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】10. How does the woman feel at first?A. T
12、ired.B. Excited.C. Unhappy.11. What does the man say about the woman?A. She should lose weight.B. Her clothes are nice.C. Her hair is in a mess.12. What will the woman probably do next?A. Buy a dress.B. Wear jeans to the party.C. Have a talk with her mum.【答案】10. C 11. B 12. A【解析】【原文】M: So, Amy, have
13、 you made up your mind yet?W: No, its really hard for me. I want to wear something nice to the party this evening, but nothing ever looks good on me. Im too fat; my hairs in a terrible mess and my clothes are too boring! M: Come on! Youre not fat at all and theres nothing wrong with your hair. Your
14、clothes are always nice. Why dont you buy that red dress you just tried on?W: I dont know. My mum thinks Im too young to wear clothes like that.M: Oh, Amy. Is your mum here?W: Er no. Maybe youre right. Im sick of wearing jeans all the time.聽(tīng)下面一段較長(zhǎng)對(duì)話,回答以下小題?!敬颂幙刹シ畔嚓P(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】13. What does the man pla
15、n to do this summer?A. Sit about at home.B. Take some interviews.C. Take a job.14. What is Alice related to the woman?A. Her sister.B. Her cousin.C. Her neighbor.15. What did Alice have to do for the Browns?A. Look after the children.B. Take care of the pets.C. Grow plants around the house.16. What
16、did the woman do this morning?A. She rang the Student Employment Office.B. She had fun with a group of friends.C. She attended an interview.【答案】13. C 14. B 15. B 16. A【解析】【原文】M: I dont really know what to do this summer. I cant afford to just sit around, but its not easy to find a suitable job.W: Wh
17、y dont you try house-sitting? Last summer my cousin Alice house-sat for the Browns when they went away on vacation.M: House-sitting? What did she do?W: Mr. Brown hired Alice to stay in their house because he didnt want it left empty.M: You mean the Browns paid Alice just to live in their house?W: It
18、 wasnt that easy. She had to water the houseplant and take care of the pets.M: House-sitting sounds like a good job. I guess its a little like baby-sitting-except that you are taking care of a house instead of kids.W: Thats it! The Student Employment Office still has two such jobs posted. I called a
19、bout it this morning.M: Do I just have to fill out an application form?W: You also have to interview with the house owners and they want to make sure that you wont move groups of friends in with you.M: Ok. I got it.聽(tīng)下面一段獨(dú)白,回答以下小題?!敬颂幙刹シ畔嚓P(guān)音頻,請(qǐng)去附件查看】17. How did the speaker get the information?A. From
20、the newspaper.B. From car makers.C. Over the radio.18. How many cars will be on the roads by 2025?A. 140 million.B. 516 million.C. 560 million.19. What is a major problem caused by cars?A. The air pollution.B. The road accidents.C. The increasing cost.20. What is the speaker mainly talking about?A.
21、Major road accidents in the country.B. Problems cars have brought to the country.C. The balance between car buyers and car makers.【答案】17. A 18. C 19. A 20. B【解析】【原文】W: Hello, everyone. Im Shirley Johnson. Do you want to know what problems cars have brought to our country? Listen to this newspaper re
22、port Ive found. It says there are more cars on our roads now than at any other time in history. There are millions of possible car buyers here, and car makers are busy making cars for them. However, there are fewer buyers now than in the last few years, and prices are lower. By the year 2025, there
23、will be 560 million cars blocking our roads. Thats almost four times the number of cars on our roads now.The effect of all these cars will be air pollution, which is already a major problem, especially in some of our big cities. There are more road accidents in our city than in other cities. The tra
24、ffic is not moving now and will only get worse in the future.第二部分:閱讀理解(共兩節(jié),滿分35分)第一節(jié):(共10個(gè)小題;每小題2.5分,滿分25分)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng),并在答題紙上將該選項(xiàng)標(biāo)號(hào)涂黑。AEarthquakes usually happen on the edges of large sections of the Earths plates. These plates slowly move over a long period of time. Sometimes
25、 the edges, which are called fault lines, can get stuck, but the plates keep moving. Pressure slowly starts to build up where the edges are stuck and, once the pressure gets strong enough, the plates will suddenly move causing an earthquake.Generally, before and after a large earthquake there will b
26、e smaller earthquakes. The ones that happen before are called foreshocks. The ones that happen after are called aftershocks. Scientists dont really know if an earthquake is a foreshock until the bigger earthquake occurs.Shock waves from an earthquake that travel through the ground are called se
27、ismic waves (地震波). They are most powerful at the center of the earthquake, but they travel through much of the earth and back to the surface. They move quickly at 20 times the speed of sound.Scientists use seismic waves to measure how big an earthquake is. They use a device called a seismograph to m
28、easure the size of the waves. The size of the waves is called the magnitude.To tell the strength of an earthquake scientists use a scale called the Moment Magnitude Scale or MMS (it used to be called the Richter scale). The larger the number on the MMS scale, the larger the earthquake. You
29、 usually wont even notice an earthquake unless it measures at least a 3 on the MMS scale. Here are some examples of what may happen depending on the scale:4.0 Could shake your house as if a large truck were passing close by. Some people may not notice.5.0If you are in a car, it may sh
30、ake. Glasses and dishes may rattle. Windows may break.6.0 Items will fall off shelves. Walls in some houses may crack and windows break. Pretty much everyone near the center will feel this one.7.0 Weaker buildings will collapse and cracks will occur in bridges and on the street.8
31、.0 Many buildings and bridges fall down. Large cracks in the earth.9.0 and up Whole cities flattened and large-scale damage.21. If a 5.0-magnitude earthquake hit your area, what might happen?A. Your house might shake violently.B. People might feel no shaking at all.C. The family photo may
32、fall off the wall.D. There might be cracks everywhere on the street.22 The writer explains the concepts concerning the earthquake by _.A. listing examplesB. giving an explanationC. making a comparisonD. offering data23. The passage is written mainly to _.A. enrich peoples knowledge of self-protectio
33、n in disastersB. stress the importance of earthquake rescueC. issue early warnings before an earthquakeD. present facts about the earthquake【答案】21. C 22. B 23. D【解析】【分析】這是一篇說(shuō)明文。文章講述了有關(guān)地震的科學(xué)知識(shí),產(chǎn)生原因以及各不同震級(jí)可能造成的影響?!?1題詳解】推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第五段“5.0If you are in a car, it may shake. Glasses and dishes may rattle.
34、 Windows may break. (5.0如果你在車?yán)?,它可能?huì)搖晃。玻璃杯和盤(pán)子可能會(huì)發(fā)出嘎嘎聲。窗戶可能會(huì)碎。)”可以推知,發(fā)生了5級(jí)地震時(shí),家庭照片可能會(huì)從墻上掉下來(lái)。故選C項(xiàng)?!?2題詳解】推理判斷題。根據(jù)第一段“Earthquakes usually happen on the edges of large sections of the Earths plates. These plates slowly move over a long period of time. Sometimes the edges, which are called fault lines, ca
35、n get stuck, but the plates keep moving. Pressure slowly starts to build up where the edges are stuck and, once the pressure gets strong enough, the plates will suddenly move causing an earthquake. (地震通常發(fā)生在地球板塊的大部分邊緣。這些板塊在很長(zhǎng)一段時(shí)間內(nèi)緩慢移動(dòng)。有時(shí)邊緣,也就是斷層線,會(huì)被卡住,但板塊會(huì)繼續(xù)移動(dòng)。在邊緣卡住的地方,壓力慢慢開(kāi)始積累,一旦壓力足夠大,這些板塊就會(huì)突然移動(dòng),引發(fā)地
36、震。)”可知,作者通過(guò)給出解釋原理的方式來(lái)說(shuō)明了地震的概念。故選B項(xiàng)?!?3題詳解】推理判斷題。通讀全文,根據(jù)第一段“Earthquakes usually happen on the edges of large sections of the Earths plates. These plates slowly move over a long period of time. Sometimes the edges, which are called fault lines, can get stuck, but the plates keep moving. Pressure slowl
37、y starts to build up where the edges are stuck and, once the pressure gets strong enough, the plates will suddenly move causing an earthquake. (地震通常發(fā)生在地球板塊的大部分邊緣。這些板塊在很長(zhǎng)一段時(shí)間內(nèi)緩慢移動(dòng)。有時(shí)邊緣,也就是斷層線,會(huì)被卡住,但板塊會(huì)繼續(xù)移動(dòng)。在邊緣卡住的地方,壓力慢慢開(kāi)始積累,一旦壓力足夠大,這些板塊就會(huì)突然移動(dòng),引發(fā)地震。)”等內(nèi)容可知,本文主要陳述了關(guān)于地震的事實(shí)。故選D項(xiàng)。BVietnam aims to solve th
38、e relations between economic development and cultural preservation. Vietnamese cultural departments and activists have tried to preserve the historical and cultural relics in the country.Vietnam now has more than 40,000 historical relics. These relics of various forms and history are treasures for f
39、uture generations.However, hundreds of relics are severely damaged due to the negative influence of time, war and human activities. Head of Hanoi Relics Management Board, Nguyen Doan Tuan, says rescue work must preserve the relics soul: “We cannot replace ruined construction with new materials. We m
40、ust preserve its shape, size and style. We need to pay attention to every brick replaced so that it looks exactly like the original.”Most relics have to rely on tourist fee for repair and rescue work. Director of Van Mieu Cultural and Science Center, Dang Kim Ngoc, says that the relics must be promo
41、ted widely to attract more visitors and bring in more income for repair and preservation: “We provide constant guide services for visitors so that they understand more about our relics. At the same time, a natural surroundings of the relic has been ensured, including the grass field and garden to im
42、prove its scenic value.”The local government agreed that the relics must be turned to the community for shared efforts in the preservation work. Director of Vietnam Revolution Museum DangQuoc Quan, said that the community must be guided in the preservation and protection, “The UNESCO aims
43、to let local community take part in the preservation of relics. We have seen limitations in the preservation of relics, especially festival related groups of buildings. This requires management and guidance by the government.”Nguyen ThiMinh Ly from the Department of Heritage says the community shoul
44、d be guided in proper behaviors towards relics: “This will ensure the protection of cultural relics in later generations. Creative restoration (修復(fù)) must be based on previous values.”Experts have called for a systematic (系統(tǒng)的) guidance by the state in local level preservation while prom
45、oting creative thinking in restoration for each relic.24. Where is the passage most probably taken from?A. A government report.B. A history research paper.C. A newspaper report.D. A travel guide.25. Which of the following is NOT the reason for the damaged relics in Vietnam?A. Human activities.B
46、. Poor building materials.C. War influence.D. The passing of time.26. It can be inferred from paragraphs 4-6 that to preserve relics, the government should _.A. turn to the UNESCO for financial helpB. care less about the natural environment of the relicsC. encourage the community to join in the resc
47、ue workD make full use of the money raised by the local people27. What might be the best title for the passage?A. Guide the Community in Proper BehaviorsB. Hundreds of Relics in Vietnam Are In RuinsC. Experts Call for a Systematic Way to Preserve RelicsD. Lets Replace the Ruined Construction with a
48、New Style【答案】24. C 25. B 26. C 27. C【解析】【分析】本文是一篇新聞報(bào)道。文章主要講述越南文化部門和活動(dòng)人士試圖保護(hù)該國(guó)的歷史和文化遺產(chǎn),一些專家還呼吁國(guó)家對(duì)地方文物保護(hù)進(jìn)行系統(tǒng)指導(dǎo)?!?4題詳解】推理判斷題。根據(jù)第一段“Vietnam aims to solve the relations between economic development and cultural preservation. Vietnamese cultural departments and activists have tried to preserve the histori
49、cal and cultural relics in the country. (越南的目標(biāo)是解決經(jīng)濟(jì)發(fā)展和文化保護(hù)之間的關(guān)系。越南文化部門和活動(dòng)人士試圖保護(hù)該國(guó)的歷史和文化遺產(chǎn)。)”以及下文可知本文主要講述越南文化部門和活動(dòng)人士試圖保護(hù)該國(guó)的歷史和文化遺產(chǎn),可知一般會(huì)來(lái)自新聞報(bào)道,故選C?!?5題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段“However, hundreds of relics are severely damaged due to the negative influence of time, war and human activities.(然而,由于時(shí)間、戰(zhàn)爭(zhēng)和人類活動(dòng)的負(fù)面影響,
50、數(shù)以百計(jì)的文物遭到了嚴(yán)重的破壞。)”由此可知,劣質(zhì)建筑材料不是越南文物受損的原因,故選B?!?6題詳解】推理判斷題。根據(jù)第五段“The local government agreed that the relics must be turned to the community for shared efforts in the preservation work. Director of Vietnam Revolution Museum DangQuoc Quan, said that the community must be guided in the preservation and
51、 protection,(當(dāng)?shù)卣鈱⑽奈锝挥缮鐓^(qū)共同保護(hù)。越南革命博物館館長(zhǎng)DangQuoc Quan說(shuō),在保護(hù)和保護(hù)文物方面必須引導(dǎo)社區(qū))”和第六段“Nguyen ThiMinh Ly from the Department of Heritage says the community should be guided in proper behaviors towards relics: “This will ensure the protection of cultural relics in later generations. Creative restoration (修復(fù))
52、must be based on previous values.”(來(lái)自遺產(chǎn)部的Nguyen ThiMinh Ly說(shuō),社區(qū)應(yīng)該被引導(dǎo)正確對(duì)待文物:“這將確保文物在后代中得到保護(hù)。創(chuàng)造性的修復(fù)必須基于以前的價(jià)值觀?!?)” 都有描述社區(qū)要在文物保護(hù)中起到作用,故推斷政府鼓勵(lì)社區(qū)參與文物保護(hù)和救援工作,故選C。【27題詳解】主旨大意題。根據(jù)第一段“Vietnam aims to solve the relations between economic development and cultural preservation. Vietnamese cultural departments an
53、d activists have tried to preserve the historical and cultural relics in the country. (越南的目標(biāo)是解決經(jīng)濟(jì)發(fā)展和文化保護(hù)之間的關(guān)系。越南文化部門和活動(dòng)人士試圖保護(hù)該國(guó)的歷史和文化遺產(chǎn)。)”和最后一段“Experts have called for a systematic (系統(tǒng)的) guidance by the state in local level preservation while promoting creative thinking in restoration for each relic
54、. (專家們呼吁國(guó)家對(duì)地方文物保護(hù)進(jìn)行系統(tǒng)指導(dǎo),同時(shí)在修復(fù)每一處文物時(shí)提倡創(chuàng)造性思維。)”可知本文主要內(nèi)容是越南文化部門和活動(dòng)人士試圖保護(hù)該國(guó)的歷史和文化遺產(chǎn),一些專家還呼吁國(guó)家對(duì)地方文物保護(hù)進(jìn)行系統(tǒng)指導(dǎo)。C選項(xiàng)“專家呼吁有系統(tǒng)地保護(hù)文物”符合文章主題,適合做標(biāo)題,故選C。CToday tropical rainforests are disappearing from the face of the globe. Despite growing international concern, rainforests continue to be destroyed at a pace over
55、 80,000 acres per day. World rainforest cover now stands at around 2.5 million square miles. Human activities have had an effect on much of this remaining area.Deforestation of tropical rainforests has a global effect through species extinction, the loss of important ecosystem services and renewable
56、 resources, and the reduction of carbon sinks. However, this destruction can be slowed, stopped, and in some cases even reversed. Most people agree that the problem must be solved, but the means are not as simple as building fences around the remaining rainforests or banning the wood trade. Economic
57、, political, and social pressures will not allow rainforests to continue to exist if they are completely closed off from use and development.So, what should be done? The solution must be based on what is practical, not completely idealistic and depends on developing a conservation approach built on
58、the principle of sustainable use and development of rainforests. Beyond the responsible development of rainforests, efforts to restore damaged forest lands along with the establishment of protected areas are key to securing rainforests for the long-term benefits they can provide for mankind.Historic approaches to rainforest conservation have failed, as shown by the i
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 2025至2030年中國(guó)臺(tái)式煮面機(jī)行業(yè)發(fā)展研究報(bào)告
- 2025至2030年中國(guó)可傾燃?xì)獬村伿袌?chǎng)分析及競(jìng)爭(zhēng)策略研究報(bào)告
- 中國(guó)橋梁鋼結(jié)構(gòu)市場(chǎng)評(píng)估分析及發(fā)展前景調(diào)研戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 2025年中國(guó)度假地產(chǎn)行業(yè)發(fā)展前景預(yù)測(cè)及投資戰(zhàn)略規(guī)劃研究報(bào)告
- 2025至2030年中國(guó)原色柳野餐籃市場(chǎng)分析及競(jìng)爭(zhēng)策略研究報(bào)告
- 2024-2030年中國(guó)大蒜制品行業(yè)發(fā)展前景預(yù)測(cè)及投資戰(zhàn)略咨詢報(bào)告
- 中國(guó)廚房家電行業(yè)市場(chǎng)全景評(píng)估及發(fā)展戰(zhàn)略規(guī)劃報(bào)告
- 2023-2028年中國(guó)片石行業(yè)市場(chǎng)深度分析及未來(lái)發(fā)展趨勢(shì)預(yù)測(cè)報(bào)告
- 2025年中國(guó)糖果巧克力行業(yè)市場(chǎng)前景預(yù)測(cè)及投資戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 2025年中國(guó)三層多用蒸鍋行業(yè)市場(chǎng)發(fā)展前景及發(fā)展趨勢(shì)與投資戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 2-山東工業(yè)技師學(xué)院申報(bào)國(guó)家級(jí)高技能人才培訓(xùn)基地項(xiàng)目申報(bào)書(shū)
- 常用消毒劑的分類、配制及使用課件演示幻燈片
- GB 45069-2024懸崖秋千安全技術(shù)要求
- 員工反恐怖協(xié)議
- 2025年高考政治一輪復(fù)習(xí)知識(shí)清單必修四《哲學(xué)與文化》重難點(diǎn)知識(shí)
- 2021年4月17日江蘇事業(yè)單位考試《綜合知識(shí)和能力素質(zhì)》(管理崗客觀題)
- 《臨床技術(shù)操作規(guī)范-放射醫(yī)學(xué)檢查技術(shù)分冊(cè)》
- 生活中的魔法數(shù)學(xué)名師公開(kāi)課獲獎(jiǎng)?wù)n件百校聯(lián)賽一等獎(jiǎng)?wù)n件
- 2024年同等學(xué)力申碩英語(yǔ)考試真題
- 江蘇省南京市六校2024-2025學(xué)年高一上學(xué)期期中聯(lián)合調(diào)研 化學(xué)試題
- 兒科基礎(chǔ)臨床知識(shí)題庫(kù)單選題100道及答案解析
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論