高中英語(yǔ)《Unit-22-Environmental-Protection》Section-Ⅰ-Warm-up-Global-Warming-課時(shí)跟蹤檢測(cè)課下作業(yè)_第1頁(yè)
高中英語(yǔ)《Unit-22-Environmental-Protection》Section-Ⅰ-Warm-up-Global-Warming-課時(shí)跟蹤檢測(cè)課下作業(yè)_第2頁(yè)
高中英語(yǔ)《Unit-22-Environmental-Protection》Section-Ⅰ-Warm-up-Global-Warming-課時(shí)跟蹤檢測(cè)課下作業(yè)_第3頁(yè)
高中英語(yǔ)《Unit-22-Environmental-Protection》Section-Ⅰ-Warm-up-Global-Warming-課時(shí)跟蹤檢測(cè)課下作業(yè)_第4頁(yè)
高中英語(yǔ)《Unit-22-Environmental-Protection》Section-Ⅰ-Warm-up-Global-Warming-課時(shí)跟蹤檢測(cè)課下作業(yè)_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩1頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、Section Warmup & Global Warmin.單詞拼寫(xiě)1My brother is very interested in wildlife conservation (保護(hù))2It is my principle (原則)to help others as possible as I can.3There are two nature reserves (保護(hù)區(qū))in our province. 4Oil pollution could damage the ecology (生態(tài))of the coral reefs. 5The man works as the presid

2、ents consultant (顧問(wèn))on economic affairs.6All of us advocate (主張)leading a lowcarbon life.7She had to sacrifice (犧牲)a lot for her family.8This envelope is made from recycled (回收利用) paper.9Agriculture (農(nóng)業(yè)) is one of the oldest and most essential of human pursuits.10The scientist corresponds with colle

3、agues in order to learn about matters relevant (有關(guān)的) to her own research.單項(xiàng)填空1In our school library there _ a number of books on science and the number of them _ growing larger and larger.Ais; are Bare;isChave; is Dhas;are解析:選B。第一個(gè)空為there be . 結(jié)構(gòu),a number of books作主語(yǔ),謂語(yǔ)動(dòng)詞復(fù)數(shù);the number of 作主語(yǔ)時(shí)謂語(yǔ)動(dòng)詞用單數(shù)

4、。故選B。2If you dont understand a word while reading, you can _ your dictionary. Arefer to Bask forCpoint to Dlook up解析:選A。句意:當(dāng)你閱讀的時(shí)候如果你不理解單詞的含義,你可以查閱字典。refer to “參考,查閱”;ask for “要求,找”;point to “指向”;look up “查找”,常用于look up . in .結(jié)構(gòu)中。故選A。3Everybody was touched _ words after they heard of her moving stor

5、y.Aof Bwithout Cbeyond Din解析:選C。句意:大家聽(tīng)完她感人的經(jīng)歷后感動(dòng)得無(wú)以言表。beyond words“無(wú)以言表,無(wú)法用語(yǔ)言來(lái)表達(dá)”。選C。4We firmly believe that war never settles anything. It only _ violence. Aruns into Bcomes fromCleads to Dbegins with解析:選C。句意:我們深信戰(zhàn)爭(zhēng)解決不了任何問(wèn)題,它只能導(dǎo)致暴力。run into“撞到,偶遇”;come from “來(lái)自”; lead to “導(dǎo)致,通往”;begin with “以開(kāi)始”。故選

6、C。5Soon after the earthquake, the army was called in to help rescue people _ in the fallen buildings.Atrapped B.seizedCcontrolled Dwrapped 解析:選A。句意:地震發(fā)生后,部隊(duì)被叫來(lái)營(yíng)救被困在倒塌的大樓下面的人。trap“困在”;seize“抓住”;control “控制”;wrap“包,裹”。由句意可知選A。6He told me how he had given me shelter and protection, without which I _ of

7、 hunger.Awould be died Bwould have diedCwould die Dwill die解析:選B。 without which里隱含了一個(gè)虛擬的條件:If he hadnt given me shelter and protection,故句子使用虛擬語(yǔ)氣,由主句的時(shí)態(tài)可知,從句without which I _ of hunger的時(shí)態(tài)用would have done,故選B。7Its a bad habit to leave the work _.Aundo B.undoneCundoing Ddone解析:選B。句意:留著工作不完成是一個(gè)壞習(xí)慣。這里是“l(fā)

8、eave賓語(yǔ)賓補(bǔ)”結(jié)構(gòu),賓語(yǔ)與賓補(bǔ)之間為動(dòng)賓關(guān)系,故選B。8It cant be a(n) _ that four jewelry stores were robbed in one night.Acoincidence BaccidentCincident Dchance解析:選A。句意:四家珠寶店一夜被盜不可能是巧合。coincidence“巧合”;accident “事故”;incident“事件”;chance“機(jī)會(huì)”。根據(jù)句意可知此處是“巧合”。9Parents will _ their lives for children.Adedicate BpromoteCsacrifice

9、Ddevote解析:選C。sacrifice . for . “為而獻(xiàn)出/犧牲”,符合題意。dedicate . to (doing) sth.“致力于,獻(xiàn)身于”; devote .to “獻(xiàn)身于”; promote “促進(jìn)”。10Our school doesnt _ students staying in the classroom too long. We think they should have time for sports.Aadvocate BadmitCassess Dapproach解析:選A。句意:我們學(xué)校不提倡學(xué)生在教室待太長(zhǎng)的時(shí)間。我們認(rèn)為他們應(yīng)該有體育鍛煉的時(shí)間。

10、 advocate “提倡”; admit “承認(rèn)”; assess “評(píng)估,評(píng)價(jià)”; approach “靠近,接近”。 由句意可知A項(xiàng)正確。.閱讀理解A You might think that“ global warming” means nothing more than a rise in the worlds temperature. But, rising sea levels caused by it have resulted in the first evacuation (撤離) of an island nation the citizens of Tuvalu wil

11、l have to leave their homeland. During the 20th century, sea level rose 8 12 inches. As a result, Tuvalu has experienced lowland flooding of salt water which has polluted the countrys drinking water. Paani Laupepa, a Tuvaluan government official, reported to the Earth Policy Institute that the natio

12、n suffered an unusually high number of fierce storms in the past ten years. Many scientists connect higher surface water temperatures resulting from global warming to greater and more damaging storms. Laupepa expressed dissatisfaction with the United States for refusing to sign the Kyoto Protocal, a

13、n international agreement calling for industrialized nations to reduce their greenhouse gas emissions (導(dǎo)致溫室效應(yīng)的氣體排放), which are a main cause of global warming. “By refusing to sign the agreement, the US has effectively taken away the freedom of future generations of Tuvaluans to live where their fore

14、fathers have lived for thousands of years,” Laupepa told the BBC. Tuvalu has asked Australia and New Zealand to allow the gradual move of its people to both countries. Tuvalu is not the only country that is vulnerable (易受影響的) to rising sea levels. Maumoon Gayoon, president of the Maldives,told the U

15、nited Nations that global warming has made his country of 311,000 an “endangered nation”1The text is mainly about_.Arapid changes in earths temperatureBbad effects of global warmingCmoving from a country to a new placeDreasons for lowland flooding解析:選B。主旨大意題。這篇短文主要講述了全球變暖造成的惡劣影響。 2.According to scie

16、ntists, the DIRECT cause of more and fiercer storms is_. Agreenhouse gas emissions in industrialized nations Bhigher surface water temperatures of the sea Ccontinuous global warming Drising sea levels解析:選B。細(xì)節(jié)推斷題。根據(jù)第三段“Many scientists connect higher surface water temperatures resulting from global wa

17、rming to greater and more damaging storms.”可判斷,造成嚴(yán)重的暴風(fēng)雨的直接原因是海洋表層水的氣溫升高。3Laupepa was not satisfied with the United States because it did not_. Aagree to reduce its greenhouse gas emissions Bsign an agreement with Tuvalu Callow Tuvaluans to move to the US Dbelieve the problems facing Tuvalu were real

18、解析:選A。細(xì)節(jié)理解題。第四段第一句話表示Laupepa對(duì)美國(guó)不滿意的原因是美國(guó)拒絕簽署減少溫室效應(yīng)氣體排放的公約。4. The country whose situation is similar to that of Tuvalu is_. AAustralia BNew Zealand CThe Maldives Dthe United States解析:選C。細(xì)節(jié)推斷題。根據(jù)最后一段可判斷出the Maldives 與Tuvalu的情況相似。BWe produce 500 billion of plastic bags in a year worldwide and they are

19、thrown away polluting oceans,killing wildlife and getting dumped in landfills where they take up to 1,000 years to decompose. Researchers have been unsuccessfully looking for a solution.The 16yearold Canadian high school student,Daniel Burd, from Waterloo Collegiate Institute, has discovered a way t

20、o make plastic bags degrade (分解) in as few as 3 months,a finding that won him first prize at the Canada Wide Science Fair,a $10 000 prize,a $20 000 scholarship, and a chance to revolutionize a major environmental issue.Burds strategy was simple: Since plastic does eventually degrade, it must be eate

21、n by microorganisms (微生物). If those microorganisms could be identified, we could put them to work eating the plastic much faster than under normal conditions.With this goal in mind, he ground plastic bags into a powder and concocted (調(diào)制) a solution of household chemicals, yeast (酵母) and tap water to

22、 encourage microbes growth. Then he added the plastic powder and let the microbes work their magic for 3 months. Finally,he tested the resulting bacterial culture on plastic bags,exposing one plastic sample to dead bacteria as a control. Sure enough, the plastic exposed (暴露) to the live bacteria was

23、 17% lighter than the control after six weeks.The inputs are cheap:maintaining the required temperature takes little energy because microbes produce heat as they work, and the only outputs are water and tiny levels of carbon dioxide. “Almost every week I have to do chores and when I open the closet

24、door, I have piles of plastic bags falling on top of me. One day, I got tired of it and I wanted to know what other people are doing with these plastic bags. The answer:not much. So I decided to do something myself.”said Daniel Burd.5Daniel Burd won first prize at the Canada Wide Science Fair because _. Ahe found a new kind of microorganism Bhe contributed much to environmental protection Che found a way to degrade plastics in shorter time Dhe could encourage microbes growth in an easier way解析:選C。細(xì)節(jié)理解題。從文章第二段可知,他因發(fā)現(xiàn)短時(shí)間降解塑料袋的方法而獲獎(jiǎng),故答案選C項(xiàng)。6Daniel Bur

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論