2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)_第1頁
2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)_第2頁
2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)_第3頁
2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)_第4頁
2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)_第5頁
已閱讀5頁,還剩7頁未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、2019年濟(jì)寧市中考英語試卷(解析版)一、聽力選擇(一)請(qǐng)聽錄音中八組短對(duì)話。每組對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的 A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中, 選出與對(duì)話內(nèi)容相符的圖片或能回答所給問題的最佳答案。(每組對(duì)話讀兩遍)1、Who are the speakers talking about?2. Wat is in ghe fridge?3. How did the man get into his house?4. How often does Lily go to see Beijing Opera?A.Once a week B.Once a month C. Twice a month5. Wh

2、at does the man want to do?A. Talk to the woman B.Have a meeting C. See the woman later6. Why does the man come to the shop?A. To buy a mobile phone B. To repair his mobile phone C. To change for another mobile phone7. What can we know from the dialogue?A. The weather is terrible today. B. The traff

3、ic is heavy at the time C. There is much noise in the street8. What does the man mean?A.He worked hard on his job. B.He got help from the woman. C.He needed more time to study.(二)請(qǐng)聽錄音中兩段較長的對(duì)話。每組對(duì)話后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中,選出能回答所給問題的最佳答案。(每組對(duì)話讀兩遍)聽第一段較長的對(duì)話,完成第 9-11三個(gè)小題。9. Who are the speakers holding a

4、 party for?A. Jackson B. Maria C.Tim10. Where will they hold the party?A.At the Parker B .At the hotel C.At Jackson s home11. When will the party begin?A.At 5:30 B.At 6:00 C.At 8:30聽第二段較長的對(duì)話,完成第12-15三個(gè)小題。12. What is Mike doing now?A.Trying to sleep B.Chatting online C.Playing computer games13. What

5、can help Mike fall asleep according to the woman?A.Going to bed early B. Listening to soft music C. Drinking a glass of milk 14.What will Mike do tomorrow?A. Have classes B. Go to a concert C. Attend the sports meeting15. What is the relationship between the two speakers?A. Wife and husband B.Mom an

6、d son C.Teacher and student.二、閱讀理解閱讀下列短文,從每小題 A.B.C.D四個(gè)選項(xiàng)中,選出能因答所提問題的最佳等案。AMISSING CATWe cannot find our cat! We miss him very much. Please help us!How he Looks :He is brown and white. His front paws are white like boxing gloves. His name is Boxer.How he sounds:Boxer is big, but the cries like a kit

7、ten(幼貓).If you hear a tiny meow and see that it is coming from a big, strong cat, then you have found Boxer!IF you see HIM :Please call 55-5555 or bring him to our house at 10 Cherry Lane. We will give you a reward.missingCATHe is brfewn while.He cwwsWfl aro wMa 醒$ twxmoOovg. His aaw *1 Bcxor.10how

8、He souwps |8omc / Wlik* aIf youho6 S七”微小的b meow and sec訃酎 it 曰fforH ft suong SL IM yetihave fouedif yov see him 3nMT find gr c*V M.s him vefy muCh help us I制cM 555-5555 ex tx啃口 to cut bouxt At 10 Clwry Lane e wi g vd you a w*。網(wǎng)攵肋),1. What is the purpose of the material above?A. To sell a cat.B. To b

9、uy a cat.C. To show a lovely cat. D. To find a missing cat.2. Which of the following is completely right about the cat?A. Name :BoxerColor; Brown & whiteSize : BigSound: Like a baby catB. Name:BoxerColor :Brown & whiteSize :TinySound:C. Name:Like a baby cat Missing catColor:Size:Sound:D. Name:Brown

10、& whiteBigLike a baby catMissing catColor:Brown & whiteSize :BigSound:Loud3. What should you do if you see the at?A. Leave him aloneB. Bring him to the policeC. Keep him in your houseD. Either call or see the owner.【答案】1. D 2. A 3. D【解析】這是一個(gè)尋貓啟示,介紹了貓的外貌特征,它叫的聲音是什么樣子,以及聯(lián)系電話?!?題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) We cannot f

11、ind our cat! We miss him very much. Please help us!可知這個(gè)內(nèi)容是關(guān)于尋找貓 的;故選D?!?題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) He is brown and white 顏色棕白色,His name is Boxer名字是Boxer, Boxer is big,尺寸是 大的,but the cries like a kitten(幼貓).聲音像幼貓;故選 A。【3題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Please call 55-5555 or bring him to our house at 10 Cherry Lane.可知可以打電話或見主人; 故選D。B

12、Josh: Do you know about pay it forward coffee at Florn Cafe?Eric: You mean volunteers pay for a cup of coffee for someone poor to have it later?Josh: Yeah. A cup of coffee is not much, but on cold winter days like today, it might warm them up a little. And maybe their hearts too.Eric: But will Flora

13、 Cale really give this cup of coffee to someone later?Josh: Come on. I ve known the shopkeeper well. Hes an honest man. Hes got a blackboard in the shop that says how many cups are paid for and how many have been given out.Eric: But how will they know who to give? Anyone can ask for it, even if they

14、 re not poor.Josh: True, but then I guess they ll just have to believe in people.Eric: Perhaps. But will poor people go and ask for a free coffee? Wont they worry about losing face?Josh: Why do you always say things like that ?Eric: Well. it may happenJosh: Yeah, I know. but I still think it s a goo

15、d thing to do. and it gets people to care about others.4. Who pays forward for the coffee?A. Josh and EricB. The shopkeeper.C. The volunteersD. Josh and his family5. Who is supposed to drink the free coffee?A. Someone who paid it forward.B. Someone who have warm hearts.C. Someone who cannot afford i

16、t.D. Someone who come in on cold days.6. Whet does the underlined part thingslikethat refer to?A. Time and places to offer the coffee.B. Problems about the free coffee plan.C. Ways to improve the free coffee planD. Good things about the free coffee plan.7. What can we learn about Joh and Eric?A. Jos

17、h worries about losing face.B. Erie knows the shopkeeper well.C. They both believe most people are honest.D. They have different opinions about the plan.【答案】4. C 5. C 6. B 7. D【解析】這是一組關(guān)于在Florn Caf提前支付咖啡的對(duì)話,討論了老板會(huì)不會(huì)真的把志愿者付錢的咖啡給窮 人,以及什么樣的人喝這樣的咖啡。【4題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) You mean volunteers pay for a cup of coff

18、ee for someone poor to have it later?可知是志愿者提 前為咖啡付錢;故選 Co【5題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) But will poor people go and ask for a free coffee?可知是買不起咖啡的人;故選 C。 【6題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)上文內(nèi)容 ut will Flora Cale really give this cup of coffee to someone later?和 But how will they know who to give? Anyone can ask for it, even if th ey

19、re not poor.及 But will poor people go and ask for a free coffee? Wont they worry about losing face?可知是關(guān)于免費(fèi)咖啡的問題;故選 B。【7題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Eric: Perhaps. But will poor people go and ask for a free coffee? Wont they worry about losing face?可知不是 Josh擔(dān)心;根據(jù) Josh: Come on. I ve known the shopkeeper wel知是 Josh 非

20、常了解店主;根 據(jù) Eric: But how will they know who to give? Anyone can ask for it, even if they可矢eEiot poor信; 根據(jù)對(duì)話內(nèi)容可知 Eric對(duì)計(jì)劃提出了很多問題,而Josh相信多數(shù)人是誠實(shí)的,所以他們對(duì)計(jì)劃有不同的觀點(diǎn);故選D。In a rainforest there are tall trees. The top of these trees is called the canopy. Scientists want to learn about the canopy. They want to le

21、arn about everything that lives there. But it has not been easy to get to the canopy.Meg is an American biologist, ecologist, explorer, writer, educator, and public speaker. Since she knows a lot about trees, she is sometimes called Canopy Meg. Meg has always liked trees. When she was a child, she m

22、ade tree houses. Now, she has climbed to the top of trees all over the world and does great research, so she has got a nickname called “Einstein of the treetops.”Walkways in the rainforest were Megs idea. Now, they are used by many people. A walkway is like a bridge that goes between the trees. It i

23、s safe and it doesn t harm the trees. A wanonahelpowevnriscaneach thetop.One way to reach the top is by a light raft filled with air. It has a huge net on it. A hot air balloon drops the raft onto the trees. Scientists can stand on the raft and look into the trees.A tower crane is also a good way to

24、 get to the top. It can go above the tree tops. It can go all the way down to the ground, too. Scientists are learning about life in the canopy. They have learned there are millions of insects that are eating leaves in these treetops.Megs job is to keep finding out more. She wants to help find the s

25、ecrets of treetops. There are still millions of animals that no one has seen. Many of them are in the treetops.8. What do scientists go to the treetops for?A. To build walkways there.B. To learn about the rainforest.C. To study living things there.D. To look at the things far away.9. Why is Meg call

26、ed Einstein of the treetops?A. Because she has always liked trees.B. Because she made tree houses in her childhoodC. Because she is an American biologist and explorer.D. Because she does great scientific research on treetops10. How many ways of getting to the treetops are mentioned in the passage?A.

27、 OneB. Two.C. Three.D. Four11. Which picture does a walkway look like?A.C.B.D.【答案】8. C 9. D 10. B 11. A【解析】文章講述了 Meg關(guān)于對(duì)樹冠的研究,她在小時(shí)候就對(duì)樹冠感興趣,因此得到“樹梢的愛因斯坦” 的綽號(hào),文章介紹了到達(dá)樹梢的方法,一個(gè)可以用熱氣球,也可以用塔吊,科學(xué)家也研究樹冠上的生命, 樹冠上有成百上千萬的吃樹葉的昆蟲,Meg的工作是堅(jiān)持弄清楚更多,樹冠上仍然有成百上千萬的沒有人見過的。【8題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Scientists are learning about life

28、in the canopy.可知是為了研究樹梢的生物;故選 C?!?題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) does great research, so she has got a nickname called“Einstein of th麗eetops為她 ”對(duì)樹冠做了偉大的科學(xué)研究;故選Do【10題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) One way to reach the top is by a light raft filled with air. 和 A tower crane is also a good way to getto the top.可知提到了 2個(gè)方法;故選 B?!?11 題詳解】圖片匹

29、配題。根據(jù)A walkway is like a bridge that goes between the trees. 可知是像在兩棵樹之間走的橋,和圖片;故選A。DWe all need cash(現(xiàn)金)in order to live our live. However. something called digital currency is slowly taking the place of cash. A currency is kind of money. Usually, we use currency when we talk about a country s money

30、something is digital, it only exists( 存在 ) on a computer. So digital currency” means money that only exists oncomputers.Lots of people have digital currency accounts(賬戶).They use a credit card(信用卡)to change their real money into digital money, and then the money goes into the digital currency accoun

31、t. A lot of people wonder, world should I change my real money into digital currency? This is a fair question, but the re sgoaod answer. If you want to buy something online, then you usually have to use digital currency. For example. If you want to buy something in Canada, then you ll have to pay wi

32、th the digital currency.Many people still dont trust digital currency. Some people think that if they cant hold their money in their band, then it doesn t seem real. These people dont feel comfortable when they see numbers on a computer screen. The computer tells them that their money is safe but th

33、ese people dont really feel safe. Another problem is security( 安全 ). There are hackers all over the world. A hacker is a person who steals computer information. If a hacker gets the password of your digital currency account, he or she can steal your money.You have to decide whether or not you trust

34、this new invention. Just remember one thing: If you want to buy something online, then you probably wont have a choice. Youll have to use digital currency.12. What does Para. 1 mainly tell us?A. What digital currency is.B. How to use digital currency.C. Why we all need cash to live.D. Where to find

35、digital currency.13. What is the good answer to the question in Para. 2?A. You cannot shop online without digital currency.B. You cannot buy anything in China with real money.C. You cannot buy anything in Canada without digital currency.D. You can use both real money and digital currency to shop onl

36、ine.14. What is the first problem mentioned in Para.3?A. Digital currency is not safe enough.B. Many people still dont trust digital currency.C. Some people cant hold their money in their hand.D. Some people dont feel comfortable with numbers. 15. Which of the following is the best title for the pas

37、sage?A. Two kinds of moneyB. The end of real moneyC. Currency around the worldD. Money that you cant touch【答案】12. A 13. A 14. B 15. D【解析】文章主要介紹了電子貨幣的一些情況,人們可以通過信用卡把真錢變成電子貨幣,但是有人不相信電子貨幣,看著電腦上的數(shù)字不舒服,不把錢握在手里就像不是真的一樣,但是你如果想在網(wǎng)上買東西,必須使用電子貨幣,但是要注意安全,全世界都有黑客,黑客能偷你的信息,得到你的電子賬戶的密碼, 他就能偷你的錢,你是相信還是不相信這種新發(fā)明,但是你如

38、果在網(wǎng)上買東西,你必須使用電子貨幣。【 12 題詳解】段落大意題。根據(jù) We all need cash(現(xiàn)金)in order to live our live. However. something called digital currency is slowly taking the place of cash. 和 So digital currency means money that only exists on computers.段主 要講電子貨幣是什么;故選 A?!?3題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) but there good answer. If you want to bu

39、y something online, then you usually have to use digital currency.可知沒有電子貨幣不能網(wǎng)上購物;故選 A?!?4題詳解】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Many people still dont trust digital currency.可知提到的提一個(gè)問題是許多人不相信電子貨 幣;故選B。【15題詳解】主旨大意題。根據(jù) We all need cash(現(xiàn)金)in order to live our live. However. something called digital currency is slowly taking th

40、e place of cash.和文章內(nèi)容,可知文章主要介紹電子貨幣,一種不能摸到的錢;故選 D。第二卷非選擇題三.聽力填詞請(qǐng)聽下面一段獨(dú)白。根據(jù)所聽到的內(nèi)容,寫出可以填人下表15空格處的道當(dāng)單詞,每空限填 詞,(獨(dú)白讀兩遍)溫馨提示:sign up簽約The Great Farm CampWhen to startOn1.24th .What to doFeed animals such as cows and 2.How to joinCome to 3.Foothill Road.Bring a 4 to the Great Farm office and sign up.What to

41、 wearJeans and a 5.四、單詞拼寫與運(yùn)用根據(jù)句意完成已給出肖字母或漢語提示的單詞,使補(bǔ)全后的句子意思通質(zhì),語法正確,16. M is the day after Sunday and before Tuesday.17. China is the biggest country in A.18. The young man was b enough to save his neighbors from a fire!19. Aall the school subjects, English in my favorite.20. It is very relaxing for m

42、e to(躺)on a soft sofa after a longllBlBtudy.21. Its a(健康的)habit to do some exercise every day.22. Many classic Chinese poems are(廣泛地)spread in the world.23. Wang Feng showed his super(t己憶力)in the program Super Brain 【答案】16. Monday 17. Asia 18. brave 19. Among 20. lie21. healthy 22. widely 23. memory

43、【16題詳解】句意:星期一在星期天之后,星期二之前。根據(jù) after Sunday and before Tuesday和首字母,可知是 Monday 星期一;故填 Monday?!?7題詳解】句意:中國是亞洲最大的國家。根據(jù)句意和首字母,可知是 Asia亞洲I;故填A(yù)sia?!?8題詳解】句意:這個(gè)年輕人足夠勇敢,他從火中救了他的鄰居。根據(jù) save his neighbors from a fire和首字母,可知是 brave勇敢的,形容詞作表語;故填brave?!?9題詳解】句意:所有的學(xué)校科目中,英語是我最喜歡的。根據(jù) all the school subjects, English

44、in my favorite和首字母, 可知是among在之中(三者以上);故填A(yù)mong。20題詳解】句意:學(xué)習(xí)了很長時(shí)間后,躺在柔軟的沙發(fā)上對(duì)我來說很放松。根據(jù) lie躺,it 靜容詞+for sb to do sth.做 某事對(duì)某人來說是怎樣的;故填lie。【21題詳解】句意:每天做運(yùn)動(dòng)是一個(gè)健康的習(xí)慣。根據(jù)healthy健康的,形容詞修飾名詞habit作定語;故填 healthy。【22題詳解】句意:許多古典中國詩歌在世界上被廣泛傳播。根據(jù)widely廣泛地,副詞修飾動(dòng)詞spread;故填 widely?!?3題詳解】句意:王峰在最強(qiáng)大腦填 memory o五、語法填空閱讀下面短文在空

45、As we all know, Wan24 the Chinese LLaser typesetting for was not afraid to try new t the 26 (important)27 (use) all over thWang Xuans story te true.朋雖記憶力。根據(jù)memory記憶力,根據(jù) his可知用單數(shù);故個(gè)透當(dāng)?shù)膯卧~或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式ery famous computer scientist and inventor in the world. He is famous typesetting (激光照排系統(tǒng)),e was a serio

46、us problem for scientists all over the world. But Wang Xuan gh he 25 (fail) many times, he never gave up. He is believed to beg Chinese after Bi Sheng. Now, Wang Xuans amazing invention28 (follow) him own dream and try his best to make it come【答案】24. for 25. had failed 26. most important 27. is used

47、 28. should follow【解析】文章介紹了中國的電腦科學(xué)家和發(fā)明家一一王選,以及他發(fā)明的激光照排系統(tǒng)。【24題詳解】句意:他因中國漢字激光照排系統(tǒng)而著名。根據(jù)句意可是 be famous for因而著名;故填 for?!?5題詳解】句意:盡管他失敗了許多次。根據(jù)激光照排系統(tǒng)已經(jīng)發(fā)明出來,失敗在發(fā)明出來之前,所以用過去完成時(shí)態(tài),結(jié)構(gòu)是 had+過去分詞;故填 had failed?!?6題詳解】句意:他被認(rèn)為是畢昇之后在漢字印刷術(shù)上最重要的開創(chuàng)者。根據(jù) in printing Chinese after Bi Sheng.可知用 最高級(jí); 故填 most important o【27

48、題詳解】句意:王選的驚人的發(fā)明被全世界使用。根據(jù)invention和use之間是被動(dòng)關(guān)系,所以用被動(dòng)語態(tài),根據(jù)now可知用一般現(xiàn)在時(shí)態(tài),根據(jù)主語invention單數(shù),所以用is;故填is used?!?8題詳解】句意:王選的故事告訴我們一個(gè)人應(yīng)該追隨他的夢(mèng)想,盡最大努力讓它實(shí)現(xiàn)。根據(jù)句意可知是應(yīng)該追隨,should應(yīng)該,情態(tài)動(dòng)詞,后用動(dòng)詞原形;故填 should follow 。Chinas first set of AI(人工智能 )textbooks 29 (come) into the classrooms of primary and secondary school soon in

49、 many parts of China The AI textbooks have already appeared in Shanghai and some experts30 (test) some of them. Its said that these AI textbooks are popular with local students.It is reported that 31 (hundred) of schools in China will use the textbooks for primary and secondary school students in 20

50、19. These schools plan 32 (use) them in some of their classes as an experiment In fact, AI has brought huge beneRts(好處)to the education field. Students can not only choose 33 (they) own ways to study, but also can study at home without going to school.【答案】29. will come 30. have tested 31. hundreds 3

51、2. to use 33. their【解析】中國的第一批人工智能課本不久將要進(jìn)入中國許多地區(qū)的中小學(xué)課堂,人工智能課本已經(jīng)在上海出現(xiàn)了,一些專家對(duì)他們的一些進(jìn)行了檢測,據(jù)說很受當(dāng)?shù)貙W(xué)生的歡迎,據(jù)報(bào)道在2019年中國成百上千的學(xué)校將讓中小學(xué)生使用人工智能,這些學(xué)校計(jì)劃在一些課堂上使用作為實(shí)驗(yàn),人工智能已經(jīng)給教育領(lǐng)域帶【29題詳解】句意:中國的第一批人工智能課本不久將要進(jìn)入中國許多地區(qū)的中小學(xué)課堂。根據(jù)soon可知用將來時(shí)態(tài);故填 will come?!?0題詳解】句意:一些專家對(duì)他們的一些進(jìn)行了檢測。根據(jù) 可知測驗(yàn)已經(jīng)完成,所以用現(xiàn)在完成時(shí)態(tài);故填【31題詳解】Its said that th

52、ese AI textbooks are popular with local students. have testedo句意:據(jù)報(bào)道在 2019年中國成百上千的學(xué)校將讓中小學(xué)生使用人工智能。根據(jù) hundred后面有of時(shí),要加s, hundreds of 成百上千; 故填 hundreds。 【32題詳解】句意:這些學(xué)校計(jì)劃在一些課堂上使用作為實(shí)驗(yàn)。根據(jù) plan to do sth計(jì)劃做某事;故填to use?!?3題詳解】句意:學(xué)生不僅能選擇自己的方式來學(xué)習(xí)。根據(jù) one own sth某人自己的;故填 theiro六.完形填空閱讀下面短文,從方框中選擇適當(dāng)?shù)脑~語填空,方框中有兩個(gè)詞

53、語為多余選項(xiàng) action; alone; care, other, praise, unexpected, when, for sure, for a whileMost people think children only have some simple wishes, such as getting delicious snacks and having enough playtime. But one six-year-old girl named Peyton surprised everyone by making a(n) 34 decision.Peyton s teache

54、r Tara promised Peyton a reward in a class: choose to sit with whoever she wanted at lunch. Mrs.Tara thought 35 that she knew who Peyton would pick( 挑選).However, Mr. Tara was surprised byPeyton 36 she picked a little boy who never got picked by anyone for anything. The boy was very shy, and he was 3

55、7 all the time Peytons decision really made his day. Since then, 38 children have started picking the boy as well. Now, he is a completely different child.Mrs. Tara says that Peyon 39 reminds her why she loves teaching. People on the Internetalso 40 the little girl for her kindness. Pe yton shows us

56、 that a simple act of kindness can change a person life.【答案】34. unexpected 35. for sure 36. when 37. alone38. other 39. action 40. praise【解析】文章講述了一個(gè)叫 Peyton的小女孩,做了一個(gè)讓所有人驚訝的決定,Peyton的老師給她一個(gè)獎(jiǎng)勵(lì),吃午飯時(shí)她可以和她想坐在一起的任何人一起吃飯,令老師驚訝的是,她挑選了一個(gè)從來沒人挑過的一個(gè) 小男孩,他總是自己在一起,Peyton的決定讓他很高興,從那以后,其他的人也開始挑這個(gè)小男孩,現(xiàn)在,他變成了一個(gè)完全不一樣的

57、孩子了,老師說Peyton的行為提醒她為什么她喜歡教書,網(wǎng)上的人也贊揚(yáng)這個(gè)小女孩的善良。【34題詳解】句意:一個(gè)叫Peyton的小女孩,做了一個(gè)讓所有人驚訝的決定。根據(jù)Mr. Tara was surprised by Peyton 3she picked a little boy who never got picked by anyone for anything. 和 People on the Internet also 7 thelittle girl for her kindness. Peyton shows us that a simple act of kindness can change a person以及選詞,可知是unexpected令人意外的;故填 unexpectedo【35題詳解】句意:Mrs. Tara 確實(shí)認(rèn)為她知道 P

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論