2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版_第1頁
2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版_第2頁
2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版_第3頁
2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版_第4頁
2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版_第5頁
已閱讀5頁,還剩9頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領

文檔簡介

1、2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit2Fitforlife課堂檢測牛津譯林版用所給詞的適當形式填空 (wear) out after a long walk, Henry called and said he couldn t e. It s ten o clock but the store rema ins(close). What s the matter?As time went by , his theory proved(be) true. Sunshine , fresh air , and rest often acceleratea person s

2、recovery from (sick).They e from as far away as Australia , the Caribbean and China , but they all sharea mon(addict) .It is not how much we do but how much love we put into what we do that(be neficial) our work most.Mature adults may end up in debt because they are(able) to hold backthe desire to b

3、uy a car they can t afford in an effort to“ keep up with theJoneses. ” Much to our(astonish), he was angry at our offer.We arranged the performanee for the foreign guests after the meeting and theywere satisfied with the(arra nge)It is hardly surprising that part of their self respect es from the(ap

4、prove) of others.答案 I.Worn 2.closed 3.to be4.sickness 5. addiction6.benefits7.unable8.astonishment 9. arrangement10.approvaln.完成句子I must say that I(有潛力)to work as an instructor.The doctor worked on for eighteen hours without rest, (這使他筋疲力盡). Con sideration for other people(對我們所有人很重要 ).(吸毒上癮),he seld

5、om calls his parents except when he asks them for money. If you , it II be delivered to your door. Body Ian guage is an importa nt part of non verbal muni cati on and it (與文化有關).答案 1.have the potential2.which wore him out 3. is vital to/for all of us4.Addicted to drugs 5.subscribe to the magaz ine6.

6、is conn ected with cultures川.課文縮寫填空If you open up any medicine cupboard or go to any medicine 1.counter in the world,it is likely that you will find 2.aspiri n and penicillin.Aspiri n was inven ted in 1897. The first 3.trials of this medicine took placein 1899. In 1900 aspirin was sold in shops in t

7、he form of 4.tablets. Not only hasaspirinproved 5.vital for reducing fever and helping stop pain , but there are alsoother things that aspirin can help with. In 1977 a study carried out in the USAshowed that aspirin could prevent 6.strokes .Ano ther drug that has helpe d in crease the sta ndard of p

8、eople s health ispenicillin.It was discovered by a Scottish scientist namedFleming in 1928. In 1940,two other scie ntists man aged to make and test the new drug in large 7.quantities . Due to the 8.widespread use of penicillin,many lives were saved during World War n .Penicillinbecame the greatest d

9、rug of the 20th century, saving millionsof lives.2019-2020年高考英語大一輪復習第一部分模塊七Unit3Theworldonline課下作業(yè)牛津譯林版1. The more you like yourselfI.單項填空, which makes you unique.the less you are like anyone elseyou are less like anyone elseyou are the less like anyone elsethe less like you are anyone else答案 A 句意:你

10、越喜歡你自己,你就會越不像別人,這會讓你很獨特。只有A項符合“ the比較級, the 比較級”結構。 2 by the sharp fall of the stock market, thousands and thousands ofstockholders sold out their stock at a sacrifice.A Having alarmedB AlarmedCTo be alarmedD Being alarmed答案 B 句意: 股市的急劇下跌使得人們恐慌不已, 成千上萬的持票者虧本賣掉了他們的股票。be alarmed by “因而恐慌,此處用分詞短語作原因狀語。

11、3 The Internet plays an important role in our life.Without the Internet, life quite different nowadays.A woul d beBwill beC isD was答案 A 句意: 因特網在我們的生活中發(fā)揮了重要的作用。 如果沒有因特網的話, 今天的 生活就是另一番景象了。 Without the Internet 相當于一個非真實條件狀語從句,表示與現(xiàn)在事實相反的假設。 4 I know this is not quite the right word, but I can t be to th

12、ink of abetter one.A disturbedBC troubledD答案 B 句意:我知道這個詞不完全準確, 心,麻煩”, cant be bothered to do sthbothered worried但我不想費心再想一個更恰當?shù)牧恕?bother “費“不想費力做某事”。 disturb “打擾,妨礙,使不安”;trouble “麻煩”;worry “焦躁不安”。 5 I need to advertise for a roommate for next term.? Mary is interested.AWhy botherB Why notCSo whatD Wh

13、at for答案 A 句意: “我需要登廣告找個下學期的室友。 ”“費那個勁做什么?瑪麗對此事感 興趣?!?why bother “何必那么麻煩”; Why not “為什么不呢”; So what “那又怎么 樣”; What for “為什么”。根據(jù)語境可確定選 A 項。 6Mr.Richard was disappointed that manystudents who had signed up for his adventure course at the last moment.A left outB got outC passed outD dropped out答案 D 句意:

14、理查德先生感到很失望, 因為很多報名參加他的冒險課程的學生在最后時 刻退出了。 drop out “退出,脫離”,符合句意。 7The scientistcorresponds with colleagues in order to learn about matters to her own research.A relevantB instantC resistantD important答案 A 句意: 為了了解更多與她自己的研究相關的事宜, 這位科學家經常與自己的同事 通信。所以選 relevant( 相關的 ) 。 8 The recent research attempts to

15、the effectiveness of different drugsused for the new virus.A coverB guaranteeC estimateD evaluate答案 D 句意:最近的研究試圖評價用于這種新病毒的不同藥品的效果。 evaluate 評價, 評估。 cover 包含; guarantee 保證; estimate 估計。 9 The milk is reported to have serious side effects and has been from themarket for further tests.A withdrawnB canc

16、elledC renewedD appointed答案 A 句意:據(jù)報道,這種牛奶有嚴重的副作用,因此已從市場上召回,以做進一步的測試。withdraw 收回,撤回”,符合句意。cancel “取消,刪去”;renew 使更新”; appoint “任命,安排”。 10 Give me an undisturbed hour and I the work Tom has left unfinished.Asee toB will see toCwould be seeing toD have seen to答案 B 句意:給我一個小時的安靜時間, 我將處理好湯姆留下的未完成的工作。 此處是“祈

17、使句 a n d 陳述句”的結構,陳述句中通常用一般將來時,故選B。 n 閱讀理解Advertisement 1招聘 ) college level coaches andSummer Camp: Camp Takajo is currently recruiting( athletes to work at an overnight summer sports camp in Maine.Currently looking tofill several positions , including counselors( 輔導員 ) and directors.At least 1 year

18、of experience.If interested, contact at brian camptakajo .Advertisement 2Water Safety Instructor : Okoboji is looking for a Water Safety Instructor for Boys Town.Will be responsible to organize , instruct , and promote water recreational activities( 娛樂活動 ) at the Boys Town Camp in Okoboji.Teach swim

19、ming and water skiing to youth and staff at the Boys Town Camp.Requirements include High School diploma , a least 19 years old, certified in Basic Rescue, Emergency Water SafetyLife Guarding , and camp/lifeguard experience.Boys Town will offer training andcertification in CPR/First Aid and Lifeguard

20、 Certificate Training, Room & Boardincluded , 40 hours/week with flexible schedule.To apply , contact at boystownhotmail .Advertisement 3National Park Service : The National Park Service is hiring summer temporary employees for the Northern Great Plains Exotic Plant Management Team.Weare looking for

21、 people skilled in plant identification, more than five years experience ,and are willing to travel.If interested, email national parkservice service .Advertisement 4Summer Nanny( 保姆 ) : Looking for summer childcare for our two naughty boys, aged 8and 10.Hours primarily from 8 am5 pmbut willing to b

22、e flexible( 靈活的 ) Need nanny to transport kids to various activities (tennis, golf , swimming) , prepare meals ,play and have fun.Must love children.At least 3 years experience.30 40 yearsold.If interested , email caralaba sio . midco. neet.1 What is mentioned in all the four advertisements?A Work e

23、xperience.B Education background.C Age.D Work hours.答案 A 細節(jié)理解題。 在四個廣告中都提到了對工作經歷的要求。 第一篇、 第三篇廣告中 沒有提到年齡要求和工作時間;第四篇廣告中沒有提到教育背景。 2We know from the passage that A Camp Takajo provides only one position to college students Bthe staff in Okoboji are all good at swimming and water skiing Cthe National Park

24、 Service has many fulltime positions to offerDit is better for a summer nanny to have the skill of cooking 答案 D 推理判斷題。根據(jù)第四則廣告中的 prepare meals 可以推知,如果應聘夏天保姆 的人具有烹飪的技巧那是再好不過的了。 川.任務型閱讀Is E mail Dead?With the rise of rapid fire messaging ,the digital letter seems to be crawling toward the fate of snail

25、 mail.If your in box is currently reporting unread messages in the hundreds or thousands,you might have a hard time believing the news :email is on the decline.The total volume of email has dropped about 10 percentsince xx.The word “email ” itself tells you about its origins :it was modeled on writt

26、en letters.To this day,a lot of email begins with a salutation.Maybe it s “Hey” instead of “Dear Casey,” but it s there.And because there was so much overhead involved with sending a letter folding , enveloping , addressing , stamping , mailing few bothered to send only a few words.The effort seemed

27、 to justify a longer message.Once viewed as the death of the personal human touch , e mail has now taken over the letter s place as a form of new munication , both business and personal.But is its day in the digital sun ing to a close?Todays instant electronic memos, such as texting and Facebook and

28、 Twittermessages,are more direct ,more concentrated ,more efficient.They get rid of the salutation ;we already know the “to” and “from ” Many corporations are moving to messaging networks for exactly that reason:more signal ,less noise ,and lesstime.This trend is further evidence that storeand forwa

29、rd systems such as email and voicemail are outdated.Instead of my leaving you a lengthy message thatyou pick up later,I can now send you an easily consumed message that you can readand respond to on the go.The decline of e mail corresponds neatly to the dawn of the mobile era.Does this mean e mail i

30、s on its way to the dustbin of digital history? Was itjust a transitionaltechnology from postal mail to the new, rapid fire municationchannels?Not necessarily.E mail stillhas certain advantages.Whereas tweets and textsfeel transient you read them ,then theyre gone into an endless stringe mailstill f

31、eels like something you have, that you can file, search and return tolater.Its easy to imagine that it willcontinue to feel more appropriatefor formalmunications : agreements ,important news and longer explanations.So in a word, no,emailwont go away pletely.Remember ,we vebeen throu gha transition l

32、ike this not so long agowhen e mail was on the rise, people saidthat postal mail was dead.Thats not how it works.Postal mail found its placeand so will e mail.Technologyrarely replaces an institutionpletely ; it just addsnew avenues.Is E mail Dead ?The origi ns of E mail?The word “e mail ” was first

33、 modeled on (1) letters.?Ma ny people were un willi ng to write letters owing to the(2)sending procedures.?E mail , referred to as the ending of the interpersonal touch , has sprung up as a new (3)form.Current situati ons?As the rapid fire messages rise, there is a (4)that the digital letters appear

34、 slower.?Your in box is filled with messages going unread , furthere mail will be possible to be replaced.?It is evide nt that the total volume of e mail hasto 90 perce nt since xx.?People and corporations (7)to messaging networksand in sta nt electr onic memos out of convenience.(8)?Formal municati

35、ons cannot leave e mail behind, as it isstill an appropriate way.?An in stituti on can hardly be (9)pletely;tech no logy just adds new avenu es.?E mail is (10)to step out of digital historypletely.【語篇解讀】本文是一篇議論文。文章探討了電子郵件是否會消亡的問題。written 根據(jù)第二段第一句中的it was modeled on written letters ”可知,電子郵件”一詞是以書面信件為

36、藍本的。plicated/plex 根據(jù)第二段第四句And because there was so much.to send onlya few words. ”可知,由于復雜的信件程序,很多人不愿意寫信。munication 根據(jù)第二段第六句中的e mail has now taken over the letter splace as a form of new muni cati on可知,電子郵件已成為新的交流形式得以興起。4trend 根據(jù)第四段第一句可知,這種趨勢進一步證明了儲存并轉發(fā)系統(tǒng)例如電子郵件 和語音信箱已過時。 5 evidencing/proving 根據(jù)上題解析可知

37、,此處用動詞的現(xiàn)在分詞作狀語。 6 decreased/declined/fallen/dropped 根據(jù)第一段最后一句可知,電子郵件總發(fā)送量已經下降到 90%。 7 turn/move 根據(jù)第三段第三句“ Many corporations are.and less time.”可知,出于方便的目的,人們和許多公司轉向信息網絡。 8 Conclusion(s)/Summary/Summaries 根據(jù)文章最后一段可知,此處表示歸納總結。 9 replaced 根據(jù)最后一段最后一句可知,一些習慣幾乎不可能被完全取代。 10 unlikely 根據(jù)第七段第一句“ Not necessarily

38、. ”和第八段第一句可知,電子郵件不可能完全退出數(shù)碼歷史。 be unlikely to do “不可能做”。 IV.書面表達Science and technology have developed more rapidly in the past 100 years than in any period of human history. One of its results is an excessive growth of information. The era of information has already e, and our life has changed in a s

39、ubtle way. The development and popularization of the Internet, along with cell phones and all kinds of electronic devices have influenced our habits a lot.Somepeople state that with the explosion of information, it is much easier and more convenient for us to find out anything we would like to know, which

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論