




下載本文檔
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、Unit 3 Travel journalSection II Learning about Language, UsingLanguage, Summing Up & Learning Tip課后篇鞏固提升一、單詞拼寫When water b, it turns into steam.答案:boilsThere stands an old t on the top of the mountain, where a monk lives. 答案:templeTemperatures were f to reach 40. 答案:forecast/forecastedThe tight (日程表
2、)often keeps the famous singer busy all the time. 答案:scheduleThe house was in (火焰)and it seemed that it was hard to put the fire out.答案:flamesLooking around, we were attracted by the beautiful v. 答案:viewShe shows a positive (態(tài)度)to her job. 答案:attitudePeople without (保險(xiǎn))had to pay for their own repai
3、rs. 答案:insurance二、用方框中所給短語的適當(dāng)形式填空at midnight look around change. . for feel like be dressed in put up as usual for company, there weren, t many people at the meeting. 答案:As usualWhen the elephant appeared before the blind men, one of them touched its ear and said it a huge fan.答案:felt likeHe came in
4、to the hall, but found no seat to sit on. 答案:looked aroundShe white and looks like a nurse. 答案:is dressed inV m thinking of my car a bigger one. 答案:changing; forI don t want to go there alone, so I ask you to go there . 答案:for companyThe soldiers were busy the tents for the villagers in the flooded
5、area.答案:putting upThe telephone rang , so I had to get up to answer it. 答案:at midnight三、單句填空How can I apply for an online course?一Just fill out this form and we (see) what we can do for you. 答案:will seeYou can drive my car. It is quite old,but it s still pretty (rely). 答案:reliableI was about to go t
6、o sleep the telephone rang. 答案:whenThey prefer swimming to (play) football. 答案:playingMiss Wang, I hear that you (travel) along the Mekong River. Have you got everything ready?答案:are travellingfun it is to jump into the river for a swim in summer! 答案:What 四、完成句子.我們很忙以至于今年沒方法度假了。We are busy we can, t
7、 manage to take a holiday this year. 答案:so;that.他戴著這樣一頂帽子,讓他看起來很滑稽。Wearing such a cap makes him . 答案:look funny.我們看上去就是這個(gè)樣子。That,s we . 答案:what; look like.我非常想念我的父母,尤其是當(dāng)我在國外深造時(shí)。I missed my parents very much,I was abroad for further study.答案:especially when.這孩子太小,不能照顧他自己。The child is too young to . 答
8、案:care for/look after himself.當(dāng)我們到達(dá)河邊的時(shí)候,我們迫不及待地想渡過去。When we got to the river, we it. 答案:could hardly/not wait to cross 五、閱讀理解AMelbourne,AustraliaMelbourne is a hot-spot travel destination, and it s easy to see its beautiful beaches and busy city life.Why it s a great choice:Australia as a whole is
9、considered a safe destination for international travel, and because of that,many solo travelers go there.As anEnglish-speaking country, you won t be faced with any language barriers. Melbourne is easy to get around because you can walk or bike almost anywhere!ThailandThailand is great for solo trave
10、lersperhaps because it is one of the Buddhist mindsets, which promote equality among the sexes.Why it s a great choice:Thailand is known for its friendly atmosphere, and as a travel hot-spot, there are plenty of chances to meet other like-minded travelers. Well known for being very cheap, especially
11、 in the north. A good choice if you want to get away on a budget. Thailand has a lot to offer, from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical (熱帶)jungle.Hong Kong, ChinaHong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of ”Zen momentsv , such as beautiful gardens
12、 and Tai Chi classes.Why it s a great choice:Hong Kong is regarded as one of the safest cities in the world. If you, re not well-traveled, or perhaps a bit tired of things like language barriers,Hong Kong is a great place to start, as it mixes both Eastern and Western at the same time.Bali,Indonesia
13、Bali is a spiritual place with yoga, spas, healthy food and beaches. The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia No. One tourist attraction.Why it s so great:You won t be the only solo traveler in Bali. Everyone is known for being extremely friendly and y
14、ou re sure to meet some amazing characters along the way. As a Hindu island, Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat (靜修).The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantasticif you like monkeys, anyway.【語篇導(dǎo)讀】本篇說明文介紹了四個(gè)旅游勝地以及它們值得一去的原因。What do the four places have in common according t
15、o the text? AThey re cheap to travel around.They? re great for solo travelers.They offer good spas and yoga.D.There, re no language barriers.答案:B解析細(xì)節(jié)理解題。通讀全文可以看出,每個(gè)旅游國家的介紹中都提到solo traveler(s) “單獨(dú) 一人出游的旅行者”,因此選B項(xiàng)。Where can you enjoy both convenient transport and beautiful beaches?A. Melbourne, Austra
16、lia. B. Thailand.C. Hong Kong, China.D. Bali, Indonesia.答案:A解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Melbourne, Australia 第一段中的 .its beautiful beaches and busy city life” 以及第二段中的 “Melbourne is easy to get around because you can walk or bike almost anywhere! n可知墨爾本交通方便,且有美麗的沙灘,應(yīng)選A項(xiàng)。What has made Bali, Indonesia No. One tourist at
17、traction?Yoga, spas, healthy food and beaches.Friendly people and splendidly visual culture.Meeting some amazing characters along the way.Fantastic monkeys in the Sacred Monkey Forest. 答案:B解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù) Bali, Indonesia 局部第二句 “The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bal
18、i Indonesia No. One tourist attraction. ” 可知選B項(xiàng)。What type of writing is this text?A. A travel journal.B. A business report.C. A travel guide.D. A press advertisement.答案:C解析推理判斷題。全文主要介紹了四個(gè)熱點(diǎn)旅游勝地和它們的特色、優(yōu)勢,因此這是一個(gè)旅游 指南,應(yīng)選C項(xiàng)。BToday, we visit one of the most famous parks一Glacier Bay National Park and Pres
19、erve.This huge park in the southeastern part of the state covers more than 10 thousand square kilometers of the Alaskan wilderness. It includes mountains, glaciers, fjords (峽灣),and even rain forests. Glacier Bay supports hundreds of kinds of animals, including many species of birds, fish, bears, wha
20、les and sea lions.As its name suggests, much of Glacier Bay is covered by glaciers. A glacier is a large area of ice that moves slowly down a slope or valley, or over a wide area of land. Glaciers cover a large area of the park.The glaciers found in the park today are what remain from an ice develop
21、ment known as the Little Ice Age. That period began about 4,000 years ago. During the Little Ice Age,the cold weather caused the ice to grow and develop. That growth continued until the 1700s, when the climate began to warm. The hotter temperatures caused the ice to start melting (融化).That melting l
22、ed the huge glacier to divide into more than 1, 000 different glaciers.The extremely tall mountains seen in Glacier Bay were formed by the ice developing and then melting over time. The melting of the ice also created water that filled in and created the many fjords within the park. Fjords are narro
23、w parts of the ocean that sit between cliffs or mountains.Glacier Bay is a popular place for people searching for adventure. Some visitors choose to explore the park by kayak. The small, narrow boats offer visitors a chance to experience the park s many fjords and its hundreds of kilometers of coast
24、line. 【語篇導(dǎo)讀】本文是一篇說明文,主要介紹了位于美國阿拉斯加州的冰河灣國家公園。If you pay a visit to Glacier Bay, you wi11 find .it almost covers the whole Alaskan wildernessthe rain forests are rare in such conditionsC.there live numbers of kinds of animalsD.there are more birds than other species 答案:C解析考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)第一段中的 “Glacier Bay s
25、upports hundreds of kinds of animals” 可知,這里生存著數(shù)百種動(dòng)物,應(yīng)選C項(xiàng)。What can we learn from the third paragraph?Some glaciers existed there long long ago.glaciers.soon future.at present.Greenhouse effect has affected the C. The glaciers will disappear in the D. Only 1,000 large glaciers are left答案:glaciers.soon
26、 future.at present.解析考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)第三段可知,這些冰川形成于小冰河期,也就是大約4 000年前,由此 可知有些冰川在很久之前就存在了,應(yīng)選A項(xiàng)。7. What do you know about A.They are formed on the B. The melting of the ice C. Water is the source offjords mentioned in the top of mountains.7. What do you know about A.They are formed on the B. The melting of the
27、 ice C. Water is the source offjords mentioned in the top of mountains.is also called fjords, creating many fjords.passage?D. Fjords move as the oceans flow around.答案:CD. Fjords move as the oceans flow around.答案:C解析考查細(xì)節(jié)理解。根據(jù)第四段中的“The melting of filled in and created the many fjords within the 注入并創(chuàng)造了
28、公園內(nèi)的峽灣,由此可知C項(xiàng)正確。the ice also created water thatpark可知,冰川的融化產(chǎn)生了水,水8. What is8. What isA. ToB. ToC. ToD. To8. What isA. ToB. ToC. ToD. Tomakewarnshowthe writer s purpose of writing the passage? an advertisement for Glacier Bay.visitors there are too many dangers.Glacier Bay has a long roduc
29、e Glacier Bay to readers.答案:D解析考查寫作目的。作者在文中介紹了位于美國阿拉斯加州的冰河灣國家公園,其中涉及其地 理位置、歷史和現(xiàn)狀,應(yīng)選D項(xiàng)。雖然在最后一段作者談到了許多游客喜歡在這里游玩,但這 并不是為這個(gè)公園做廣告,因此排除A項(xiàng)。六、語篇填空The Li River, situated in Guilin City of Guangxi, is a bright pearl on the list of China s tourist 1.(attract) and it is one of the best sightseeing tours in Guil
30、in. The 83-kilometer waterway from Guilin to Yangshuo is the greatest work of the Li River,2.(decorate) with rolling hills,steep cliffs, beautifulcaves, boats and lined bamboos. Han Yu 3.(clear) described the beauty of the Li River in his poem: The river looks like a blue silk ribbon, and the mounta
31、ins resemble emerald hairpins (發(fā)夾).“The poetic and picturesque Li River 4.(come) from the Mao er Mountains at Xing an County in the northeast of Guilin. It winds 5.(it) way for 170 kilometers, passing through Guilin. The Li River, according to its 6.(difference) scenes, may be separated into three sections:Guilin to Ox Gorge, Ox Gorge to Water-Dropping Village, and Water-Droppi
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 中國養(yǎng)老產(chǎn)業(yè)發(fā)展報(bào)告及政策支持
- 當(dāng)代藥理學(xué)視角下的中醫(yī)養(yǎng)生理論
- 創(chuàng)新型企業(yè)信用的評(píng)估方法
- 家庭應(yīng)急資金儲(chǔ)備計(jì)劃
- 農(nóng)村文化傳承與創(chuàng)新發(fā)展
- 煤炭型焦制備技術(shù)行業(yè)跨境出海戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 2025年高考英語寫作??碱}型全面突破專題18 讀后續(xù)寫全文模板·背誦50句(原卷版)
- 游戲周邊產(chǎn)品行業(yè)深度調(diào)研及發(fā)展戰(zhàn)略咨詢報(bào)告
- 雨水初期棄流裝置行業(yè)跨境出海戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 海外合作院校對接行業(yè)跨境出海戰(zhàn)略研究報(bào)告
- 安徽省合肥市2025屆高三下學(xué)期3月二模試題 語文 含解析
- 命案防控講座課件內(nèi)容
- 2024年廣西職業(yè)院校技能大賽中職組《大數(shù)據(jù)應(yīng)用與服務(wù)》賽項(xiàng)競賽樣題
- 9.1日益完善和法律體系課件-2024-2025學(xué)年統(tǒng)編版道德與法治七年級(jí)下冊
- 授權(quán)獨(dú)家代理商合作協(xié)議2025年
- PE特種設(shè)備焊工理論復(fù)習(xí)題庫(帶解析)
- 精準(zhǔn)醫(yī)療復(fù)合手術(shù)室
- 2024年全國統(tǒng)一高考英語試卷(新課標(biāo)Ⅰ卷)含答案
- 小學(xué)教科版四年級(jí)下冊科學(xué)《種子長出了根》教學(xué)反思
- 常用CMYK色值表大全
- 消化道出血護(hù)理ppt(共17張PPT)
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論