



下載本文檔
版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)
文檔簡介
1、閱讀下面材料,根據(jù)其內(nèi)容和所給段落開頭語續(xù)寫兩段,使 之構(gòu)成一篇完整的短文。“Hey,”the voice came from behind me,“are you a girl or a duck?”I ignored the comment becauseknew it was from the mean girl, Betsy.I ran to my class,causing my slight limp(跛行)to become evenmore apparent.Already,I could see that things would be different here.At m
2、y old school,I had a group of friends who could protect me;how- ever,in this new school,I was on my own.I took my seat in the first row and I was grateful that I sat far away from Betsy.As time went by, though,I made friends with two girls named Fran and Lisa,who sat near me in the class.Whenever Be
3、tsy made her mean remarks,they would wave them aside and tell me to ignoreher.Still,I hated that I didnt walk like others.I didnt like being unable to run as fast or as straight as the other kids and I didnt like getting picked last for teams in gym classes. Mostly,though,I really hated it when peop
4、le like Betsy made negative re- marks about how I walked.One day,our head teacher asked us to change seats,which made the class let out a collective moan since we all had been familiar with the students sitting near us.As the teacher was arranging the new seating,Fran,Lisa,and I looked at each other
5、 and waited for our names to be called,not wanting to be separated or sit anywhere near Betsy.However,Betsy sat directly behind me finally. I knew this wasnt going to be good and I soon discovered I was right.Betsy often played jokes on me,saying behind my seat,Quack, quack.When I ignored her,she ki
6、cked my seat.When that didnt work,she even poked (me.This went on daily at school until one morning I simply refused to go to school.I told my mother what often happened to me at school. 注意:1.續(xù)寫詞數(shù)應(yīng)為150左右;2.續(xù)寫部分為兩段,每段的開頭語已為你寫好;3.請?jiān)谙旅娴臋M線上作答。Paragraph 1:My mother sa me down and began to talk._Paragraph
7、 2:Then one day I did what my mother taught me and it really worked._ 二 閱讀下面材料,根據(jù)其內(nèi)容和所給段落開頭語續(xù)寫兩段,使之構(gòu)成一篇完整的短文。Jenny liked drawing and her parents thought she had a gift for drawing. So her parents were planning to send her to an art school for drawing classes. One day,when Jenny returned from school,
8、her mother said,Jenny, do you want to go to an art school, where you can learn to draw in your spare time?Hearing that,Jenny was very excited and happily agreed since being an artist was always her dream.The following day,Jennys parents took her to the art school which was a thirty-minute bus ride a
9、way from their home.They enrolled Jenny in a drawing class in that school. Then,Jenny started taking classes regularly.At first,she showed great interest and listened carefully in class.She practiced hard in order to do better in drawing.However, some weeks later,Jenny got tired of going to the clas
10、s.It was very hot at that time of the year.She often had to walk in the hot sun to get to the bus stop.What was worse,she found that drawing wasnt as easy as she had thought.She was told that itd take many years for her to be a real artist,so she wanted to give up.One day,when it was time for her to
11、 go to the class,she didnt leave home.Her mother looked at the wall clock and said,Honey,its already three oclock now.Your class begins in just half an hour.You should hurry.But Jenny didnt move.She said,Im not going.Infact,I am tired of drawing.Her mother was very surprised.She asked her why.Jenny
12、told her what she thought.Her mother thought for a while and said,You can take a break if you really dont want to go to your drawing class now.Go and pay a visit to your grandma.If you still dont want to go after you come back from your grandmas, then Ill call your teacher and tellher your decision.
13、”注意:1.續(xù)寫詞數(shù)應(yīng)為150左右;2.續(xù)寫部分為兩段,每段的開頭語已為你寫好;3.請?jiān)谙旅娴臋M線上作答。Paragraph 1:Jenny agreed and went to her grandmas later._ Paragraph 2:Looking at the two pictures,Jenny asked who drew them. _ 閱讀下面材料,根據(jù)其內(nèi)容和所給段落開頭語續(xù)寫兩段,使之構(gòu)成一篇完整的短文。Bill was a quiet,lonely man.After celebrating his fifty-ninth birthday, he decided
14、to adopt a dog.So he visited a local animal shelter. A puppy(小狗)with light brown fur and a beautiful tail caught his eye. The puppys innocent dark eyes convinced Bill that he had found his match.“Tll take him,”Bill told the caretaker.The tall,mild-mannered caretaker handed over the puppy, which bega
15、n licking Bills face.Moved by the wet affection,and feeling pity for all the other animals, Bill donated $200 to the animal foundation. The caretaker thanked him and asked,What will you name him? Bill replied,“I dont know.”“How about Kingston?the caretaker said. “Of course,”Bill said.Maybe in his mi
16、nd Kingston was the perfect name for the puppy.In the coming three months,Bill cared for Kingston,talked to him, and even taught him to fetch a ball, shake paws and roll over.They took walks in a nearby park,and even went on a few hikes with a group of dog owners. Bill befriended a dog owner named J
17、oan -a sixty-year-old woman with gray hair and gentle blue eyes, whose dog,Millie,was greatly fond of Kingston.Bill grew fond of Joan, but lacked the courage to speak out. One day Joan suggested they explore a new trail-a three-mile hike through a nature reserve,where the dogs could wander freely.Th
18、e trail ended by a pond. They were taking pleasure in watching children feed the ducks,when a blonde girl with pigtails came running across the grass,calling “Buddy,Buddy!”Kingstons ears perked up.He raced toward the girl and jumped to her with great joy. Bill watched with delight-forKingston behave
19、d well with youngsters, but it surprised him that his dog had responded to the name,Buddy. Could it be that Kingston carries memories of a former master?Bill thought to himself.He wrung his hands with concern and was about to call his pet when a man with wavy blonde hair walked up and asked,Excuse m
20、e,but where did you get this dog?注意:1.續(xù)寫詞數(shù)應(yīng)為150左右;2.續(xù)寫部分為兩段,每段的開頭語已為你寫好;3.請?jiān)谙旅娴臋M線上作答。Paragraph 1:Bill told him and then the man sighed,The girl over there is my daughter,Naomi._ Paragraph 2:Bill smiled at the girl.His name is Buddy?Your daddy said that Buddy can come back to live in your house._ 參考答
21、案:一Paragraph 1:My mother sat me down and began to talk.Look,she said. There will always be mean people in this world,but you can change the way you handle them.Try to show your kindness to them instead of hate or fear.If Betsy drops her pen,pick it up and my hand it to her.Try to do things like that
22、 for her and I believe she will do the same for you in return.Paragraph 2:Then one day I did what my mother taught me and it really worked.Our teacher announced that there would be an English exam the next morning.Betsy became very upset about it be- cause she was not good at English.So I decided to
23、 do something. Knowing that I would help her prepare for the exam,Betsy said to me regretfully,I sincerely apologize for what I had done to you before.Youre really nice and I hope we can be good friends. Hearing that,I was very glad that I had followed my mothers advice and that things would be diff
24、erent from then on. 二Paragraph 1:Jenny agreed and went to her grandmas later.She told her grandma what had happened.After hearing what Jenny said,her grandma took out a picture and asked her what she thought of it. Jenny said frankly,It doesnt look good.Her grandma smiled and then took out another.T
25、hen her grandma asked again,What about this one?It is really great!said Jenny,her eyes sparkling with excitement.Paragraph 2:Looking at the two pictures,Jenny asked who drew them.Her grandma said they were both drawn by her,which greatly surprised Jenny.Her grandma told her the one that looked terri
26、ble was drawn by her recently while the one that looked great was drawn by her as a child.I had a gift for drawing when I was little. However,I gave up drawing because I lost interest in it,thinking it tiring and boring.And gradually I lost my gift,her grandma said regretfully.Hearing that,Jenny decided to go back to her drawing classes because she still wanted to pursue her dream of being an artist and didnt want to lose her gift.三Paragraph 1:Bill told him and then the man sighed,The girl over ther
溫馨提示
- 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
- 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
- 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
- 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
- 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
- 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
- 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
最新文檔
- 二年級(jí)數(shù)學(xué)上冊一看魔術(shù)-乘法的初步認(rèn)識(shí)變葫蘆第2課時(shí)參考教案青島版六三制
- 江蘇省姜堰區(qū)重點(diǎn)達(dá)標(biāo)名校2024-2025學(xué)年初三五月適應(yīng)性考試物理試題文試卷含解析
- 渭南市大荔縣2025屆數(shù)學(xué)四下期末教學(xué)質(zhì)量檢測模擬試題含解析
- 煙草產(chǎn)業(yè)供應(yīng)鏈管理創(chuàng)新-全面剖析
- 礦業(yè)機(jī)器人研發(fā)與應(yīng)用-全面剖析
- 咸寧市社區(qū)工作者招聘真題2024
- 中山市中港英文小學(xué)教師招聘真題2024
- 宜賓市翠屏區(qū)婦幼保健院招聘真題2024
- 寧波交通投資集團(tuán)有限公司招聘真題2024
- 合肥產(chǎn)投康養(yǎng)集團(tuán)有限公司招聘真題2024
- 新教材高中生物選擇性必修2課件:1 2 種群數(shù)量的變化(人教版)
- 車輛租賃服務(wù)保障計(jì)劃
- 《裝配式混凝土建筑》全套教學(xué)課件
- (二模)溫州市2025屆高三第二次適應(yīng)性考試語文試卷(含答案)
- 2024-2025學(xué)年人教版數(shù)學(xué)八年級(jí)下冊第一次月考模擬練習(xí)(含答案)
- 2025屆河北省承德市、張家口市高三下學(xué)期一??荚囉⒄Z試題(含答案)
- 2024山西云時(shí)代技術(shù)有限公司社會(huì)招聘59人筆試參考題庫附帶答案詳解
- Unit+4+Eat+Well+Section+A+2a~2e課件-2024-2025學(xué)年人教版(2024)英語七年級(jí)下冊+
- 2025年部編版新教材語文一年級(jí)下冊期中測試題(有答案)
- 《FAB銷售法則》課件
- 衛(wèi)生院、社區(qū)衛(wèi)生服務(wù)中心《死亡醫(yī)學(xué)證明書》上報(bào)制度
評(píng)論
0/150
提交評(píng)論